Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Albania, Kosowo, Czarnogóra - górski wypad

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 04.10.2005 11:33

Kochani, odcinek się pisze, znowu będzie długi i trochę to trwa. Chyba będzie ostatni :(
A ostatnio mam kocioł. Wczoraj Ag się obroniła i została doktórką! :D
A dziś się broni nasz stary przyjaciel. Sami rozumiecie ;)
pozdrav svima!
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 04.10.2005 11:54

zawodowiec napisał(a):Kochani, Odcinek ..... Chyba będzie ostatni :(

pozdrav svima!

Nie " rób jaj! " :cry:

Pozdrawiam :wink:
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 04.10.2005 11:54

No to jest Ci wybaczone :wink: A że Ag się obroniła to super! :D :D :D :D :D :D :D . Gratulujemy!!! I mówisz jej jak my znajomym doktorom Pani/e Lekarzu? A dla reszty prawie doktorostwa - powodzenia!
I tylko nam Zawodowca nie demobilizować i te obiady doktorskie krótkie maja być, coby odcinki było kiedy pisać. Nie żaden tam ostatni. Coś wymyslisz!

...Naprawdę ostatni...? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
to niech będzie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi.
powodzenia!
papa
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 04.10.2005 12:58

Minęło 20 stron wątku wiec zabrałam się do ostrego czytania.
ZAWODOWA
1. relacja
2. wyprawa
3. dokumentacja foto

Ja umieram ze strachu na myśl o tym, że miałabym schodzić z tych szczytów (wchodzenie idzie mi o niebo lepiej ;-) ).
Naprawdę jestem pełna podziwu.
I wiem co by się przydało na następnym zlocie: porządny projektor multimedialny i pokaz zdjęć z takich wypraw jak Wasza czy też bielskich Strzykw ;-) (mój mąż straszliwie żałował, ze nie miał sznas poznać pociągowych stopowiczek).
Pzdr
A.
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 04.10.2005 13:06

Mamo (i Tato :wink: ) Nic straconego!!!

A z Bielska chyba nie jeździ pociąg do Poznania więc nie było komu zamachać :lol: :lol: :lol: . A serio - (serio - hihihi) - nie udało się nam wybrać, ale fotki oglądałysmy i na śląski zlot już się bardzo chcemy!!!

Kapiś jest zniewalający... Mówią: "Jaki chleb taka skórka, jaka matka, taka córka", a o synach to nie wiem, co mówią, ale tez coś takiego pewnie jest. Bo kiedy dziecko obciążone takimi rodzicami...

Zawodowiec pozwolił tu o wszystkim to i z Mama se pogadałam - buźka! :lol: !!!!
hubi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) hubi » 04.10.2005 20:33

Ja już nawet przestałem sie dopominać o ten odcinek czekam na niego cierpliwie a jak zawodowiec go wreszce umieści to sobie będę dozował po jednym zdaniu na tydzień, żeby dotrwać do wiosny.... i następnych relacji z podróży :lol: :lol: :lol:
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 04.10.2005 23:00

Ja też czekam cierpliwie :) , ale jak się tylko pojawi ten... ostatni :cry: odcinek, to przeczytam jednym tchem. A potem będę sobie poczytywać od początku, całą albańską opowieść. :D Raz, drugi i trzeci..., tak jak robię z książkami, które mi się podobają. Najpierw szybkie łyknięcie, a później dopiero powolne smakowanie. Co prawda w tym wypadku ten pierwszy łyk, został podzielony na kawałeczki-odcineczki, i wcale nie był taki szybki :lol: , ale smakowanie będzie już jak należy :) ... długie i miłe.

Pozdrav svima!
Jola
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 04.10.2005 23:40

[quote="Jolanta Michno" Najpierw szybkie łyknięcie, a później dopiero powolne smakowanie. :) ... długie i miłe.
Pozdrav svima!
Jola[/quote]

He, he bardzo mi się to Twoje stwierdzenie spodobało :lol:

Pozdrawiam serdecznie :wink:

Kako je dobro... :wink: :D
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 05.10.2005 16:58

krakuscity napisał(a): He, he bardzo mi się to Twoje stwierdzenie spodobało :lol:

:)

Hehe... bo rzeczywiście tak lubię czytać.
Ale... jak na to, co napisałam, jeszcze raz popatrzyłam, to wyszła mi... hmmm... KROwa. 8O

Zagadka:
Co to jest?
Przeżuwacz z Chorwacji... :lol:

Spalone, bo odpowiedź wyżej. :oops: :lol:

Pozdrav svima!
Jola
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 05.10.2005 18:13

:lol:
Przezuuuuuuuuuuuuuj tooooooooo saaaaaaaaaam!!!!!!

Przypomniałem sobie że w zaplanowaniu trasy, o której będzie w następnym odcinku, bardzo mi pomógł dawno tu nie widziany Typ, który w czerwcu przetarł szlak przez Durmitor.
forum/viewtopic.php?t=6614&postdays=0&postorder=asc&start=15
Wielkie dzięki Typie :)
A wszystkim - miłego przeżuwania :P
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 05.10.2005 21:57

Na dowód że odcinek się pisze, z mapą w ręku i Kitą na mapie. Jak widać zwierzak bardzo chce mi pomóc :D
Obrazek
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 05.10.2005 22:18

Hmmm... I jakże tu nie wierzyć??? :lol:
Skoro nawet Mačka pomaga, to chyba niebawem będzie... co łyknąć. :wink: :D Może już dziś, to znaczy jutro??? :lol:

Pozdrav svima :)
Jola

P.S. Jaka ładna ta Kita!!!
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.10.2005 22:45

Czekamy Jolu do północy :D czy idziemy spać? :cry:
Może napisze.................?????????????

Pozdrawiam :wink:
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 05.10.2005 23:00

Do północy to swobodnie :D , ale... hmmm... to może być za mało. :wink: :lol: Poza tym nie wiadomo, czy nawet do południa by było wystarczająco długo. :wink: :lol:
Ale... może... :D

A tak w ogóle, to...
Kako je dobro... :D

Pozdrav
Jola
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 05.10.2005 23:04

Hmmm wyśpijcie się kochanieńcy, nie czekajcie niepotrzebnie :) Pewne Bardzo Ważne Sprawy nie pozwalają dziś dokończyć...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Albania, Kosowo, Czarnogóra - górski wypad - strona 21
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies