O!!!! Dzięki Januszu!!!! Wspaniała relacja Kulko! I bardzo czytelnie pogrupowane szczyty. Inspiracja idealna. (Też byłam w CG, rok wcześniej 2006, ale te góry będą dopiero teraz odkryciem)
Południe Polski wybiera się w góry Albanii? Skąd jesteście?
Jo_Anna napisał(a):Południe Polski wybiera się w góry Albanii? Skąd jesteście?
Stąd, skąd Janusz Bajcer (ale urodziłam się w Rzeszowie ).
Jo_Anna napisał(a):Ale serce jest w górach
Jo_Anna napisał(a):Dałabym relację, tylko nie wiem, czy to nie są zbyt odległe regiony od Chorwacji...
Janusz Bajcer napisał(a):Nowy Sącz leży w dolinie , ale można przyjąć , że "górskie" miasto (jego dzielnice leżą na wysokości od 272 do 387 m.n.p.m.)
Jo_Anna napisał(a):A tak w ogóle to ciągle jesteśmy gdzieś w górach - w tym roku oprócz Tatr, Beskidów itp. były Apeniny, ciut Dolomitów i włoskie wulkany. Dałabym relację, tylko nie wiem, czy to nie są zbyt odległe regiony od Chorwacji...
pozdrav
typ napisał(a):O Dolomitach szczególnie bym sobie poczytał bo w sierpniu tam się wybierałem, ale pomysł upadł i skończyłem znów w Albanii...
zawodowiec napisał(a):JoAnna, czy ja nie Tobie podawałem namiar na Enka Dreskovica i Balkan Peace Park Project? Tak czy siak witam serdecznie
Wszystkim najlepszego w Nowym Roku!
Kamil
AroN napisał(a):Witam serdecznie. Pytałem już w temacie z relacją Zawodowca, ale przeniosę się z kolejnymi pytaniami tutaj.
1.Typie - gdzie są Twoje relacje?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe