Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Albania i Czarnogóra - pytania, porady

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 18.03.2008 20:53

Czyli miałaś rację, Sthrigo - Majka niejedno ma imię - jest i zimowa :)
Zawodowcu - gratulacje !
Ale jakiś mały pościk na stronie o Majce zamieść, najlepiej z jej zimowym obliczem :wink:
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 18.03.2008 20:56

typ napisał(a):I jeszcze tragiczna informacja z Tirany i relacja wideo

...chichot zza grobu Envera Hodży ...
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 19.07.2008 23:16

Parę dni temu z chorwacko-bośniacką ekipą znowu byliśmy w Prokletijach. Wreszcie wlazłem na Karanfile które do tej pory tylko widziałem z dołu. Pewien rekonesans też zrobiony, następne cele rozkminione i obczajone :D
typ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) typ » 20.07.2008 11:00

Mam nadzieje że napiszesz coś więcej. Jeśli napiszesz to gdzie indziej to daj znać gdzie :-).
Z Karanfili rzeczywiście dużo widać, jeśli mieliście dobrą pogodę i widoczność to mogliście dużo zaplanować. Jakieś szczegóły?

Ja wczoraj wróciłem z cro. Wyjazd rodzinny, ale pozwoliłem sobie pojeździć po szutrach w okolicach Makarskiej i znalazłem bardzo ciekawą drogę Bast-Veliko Brdo. Mało co nie uszkodziłem miski olejowej. Byłby poważny problem. Jak znajdę czas to napiszę coś więcej, może ktoś skorzysta......
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 23.08.2008 23:55

No i w końcu dwaj starzy albańcy się spotkają w rzeczywistości. Jutro niejaki typ i niejaki zawodowiec razem ruszają w trasę :D
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 24.08.2008 07:49

Zapisuję się na relację po powrocie :)
A o tej szutrowej drodze już gdzieś pisałeś, Typie ?
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 25.08.2008 09:10

zawodowiec napisał(a):No i w końcu dwaj starzy albańcy się spotkają w rzeczywistości. Jutro niejaki typ i niejaki zawodowiec razem ruszają w trasę :D

Witam,

To będzie typowo zawodowa relacja :lol: :lol: ...

Pozdrawiam,

PAP
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 25.08.2008 10:26

PAP napisał(a): To będzie typowo zawodowa relacja :lol: :lol: ...

Dokładnie. :lol: :lol: :lol: 8)

Pozdrav
Jola
typ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) typ » 30.08.2008 09:05

Wróciliśmy w nocy.
Znając Kamila, to pewno "parę zdań" napisze :-) Tylko najpierw musi dojechać do domu, bo ma trochę dalej....

plavac napisał(a):Zapisuję się na relację po powrocie :)
A o tej szutrowej drodze już gdzieś pisałeś, Typie ?

Napiszę :-), kończą się wakacje, kończą się wyjazdy, może czasu będzie nieco więcej...

A tak w ogóle to chyba nie jestem na bieżąco, bo właśnie dowiedziałem się że nie ma już powiadamiania o nowych odpowiedziach w wątkach... Nieładnie....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.08.2008 09:33

typ napisał(a):....A tak w ogóle to chyba nie jestem na bieżąco, bo właśnie dowiedziałem się że nie ma już powiadamiania o nowych odpowiedziach w wątkach... Nieładnie....

To tak jak z radiem Erewań - nie tyle NIE MA JUŻ co NIE MA CHWILOWO :lol:
I nie o złośliwości czy coś w tym stylu tu chodzi a zwykły problem natury technicznej ale to było juz wyjasnione przez Admina :wink:
Jo_Anna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jo_Anna » 27.12.2008 16:26

Witam!

Czy ta relacja już gdzieś - w innym miejscu forum - zawisła? Czekam z utęsknieniem :) Latem 2009 duża grupa z południa Polski też się wybiera na zdobywanie szczytów CG i Albanii i bardzo zależy nam na informacjach, refleksjach, wrażeniach. Trasy jeszcze nie mamy, tylko mgliste zarysy. I szukamy jakichś kontaktów do górskich stowarzyszeń non profit z tamtych regionów, kołacze nam się bowiem po głowach jakiś wspólny projekt... Może moglibyście pomóc jakimś adresem @?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.12.2008 16:36

Jo_Anna napisał(a):.....Czy ta relacja już gdzieś - w innym miejscu forum - zawisła? Czekam z utęsknieniem :) .....

Nie czekaj z utęsknieniem bo samo nie przyjdzie :lol: tylko szukaj bo jest....
Np. tu coś znajdziesz :wink:
A jak Cię ten temat interesuje to szukaj info w postach m.in.: zawodowca, typa. von laosa. racibora itp. bo jest tego na tym forum cała masa :papa:
Jo_Anna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jo_Anna » 27.12.2008 16:44

Nie czekaj z utęsknieniem bo samo nie przyjdzie

Jakąś taką prawdą ogólną powiało? ;)

Dzięki za linka. Inne opisy (i nie tylko) Zawodowca znalazłam i wchłaniam z wolna klimaty przygotowując się na sierpniową konfrontację wyobrażeń z rzeczywistością.
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 27.12.2008 16:50

Jo Anno :D

Wchłaniaj................... 8)
Zapewniam Cię, że rzeczywistość przerośnie Twoje wyobrażenia. I to znacznie.......... :idea:
Pozdrawiam :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.12.2008 16:56

kulka53 napisał(a):Jo Anno :D

Wchłaniaj................... 8)
Zapewniam Cię, że rzeczywistość przerośnie Twoje wyobrażenia. I to znacznie.......... :idea:
Pozdrawiam :papa:

Jo Anno :lol: Kulka53 przez skromność coś zapomniał :wink: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Albania i Czarnogóra - pytania, porady - strona 39
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone