... ile dokładnie było km z Boge do Theth?
zawodowiec napisał(a):Witam juz z mokrej holenderskiej ziemi.
zawodowiec napisał(a):Typ - z powrotem patrzylem na licznik, z BUFE-tu w Thethi do "centrum" Boge (knajpka) jest 23km, dalej nie patrzylem.
zawodowiec napisał(a):Typ raz jeszcze - wglebilem sie w Twoj opis wejscia na "bezimienny". Cholernie mnie ciekawi co to byla za gora, czyzby jedna z tych w lancuchu miedzy Maja kolacit i "moja bezimienna" Quatat e verlla?
von Laos napisał(a):Witam po powrocie!
Jak tylko ogarnę się co nieco to przygotuję relację z wyprawy w Góry Przeklęte.
Wiecie, że dwa tygodnie temu koło Ulcinja zdarzyło się trzęsienie ziemi? Wstrząsy wywołały tsunami, w wyniku którego na Velikiej Plaży zginęły dwie osoby.
typ napisał(a):Nie wiem, nie miałem altimetra, wiec jej wysokości nie podam, ale nie sądze żeby była jakaś bardzo wysoka. Na jakiej wysokości była ta niby-zamknieta dolinka? Bo ten szczyt był po drodze na Maja, mysle, że w połowie drogi?
Nie mam żadnych zdjęć stamtąd, może jak bedziesz miał zdjecia z Maja Popljuks to uda mi się cos wychwycić z panoramy w strone MJ.
Typ napisał(a):...ile dokładnie było km z Boge do Theth?
zawodowiec napisał(a):Moze chcesz sie przylaczyc?
zawodowiec napisał(a): Ciekawi mnie tylko czy się wdrapaliście na któryś ze szczytów w głównej grani zamykającej tą dolinę od lewej (patrząc w górę, w kierunku MJ). Jak tak to by był niezły wyczyn.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe