Z napisał(a):Zaraz terminarz będzie pełen, na trzy lata do przodu
mike_ napisał(a):Z napisał(a):Zaraz terminarz będzie pełen, na trzy lata do przodu
...no zazwyczaj to robimy rezerwacje już od listopada na nowy sezon ale już goście pytają o 2019 rok narazie to trochę nam zostało jeszcze na ten sezon nie zarezerwowanych okienek w kalendarzu...
Z napisał(a):W tym roku niestety odpuszczam sobie Czarnogórę,wklej mapkę gdzie macie te kwatery o których piszesz.może w następnym roku?
Sol-Wagon napisał(a):mike_ napisał(a):Z napisał(a):Zaraz terminarz będzie pełen, na trzy lata do przodu
...no zazwyczaj to robimy rezerwacje już od listopada na nowy sezon ale już goście pytają o 2019 rok narazie to trochę nam zostało jeszcze na ten sezon nie zarezerwowanych okienek w kalendarzu...
mam nadzieję, że zaliczki zostawiają...
a jak z wrześniem? po połowie sierpnia może być coś jeszcze wolne?
Farstone napisał(a):Miejscówka ładna, ale raczej za wiele bym nie skorzystał bo będę objeżdżał co piękniejsze rejony a mam tylko 4 dni... Wiec wieczorem spanie i od wczesnego rana znowu jazda.
Z napisał(a):Te kwatery przy szkole to pod nr.39?,do sąsiada Dragana jeździłem,okna z Waszych kwater wychodzą na jego podwórko.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe