kmusial napisał(a):Jaka miejscowość jest na drugim i trzecim zdjęciu?
Krzysiek
Kotor
bartolko napisał(a):...
te kiero napisał(a):bartolko napisał(a):...
dabecja dobrze Ci prawi, warto w pierwszy dzień na pewno przekroczyć granicę H-SRB i nocleg, w okolicach Novi Sad lub nawet dalej, na drugi dzień jazda w większości po krętych górach, co za pewne wiesz, więc droga mocno się wydłuży;
reszta mz ok zwykle na objazdówkach miałem podobne tempo z przerwami na wypoczynek, jedyne co bym zmienił to Tiranę na np Gjirokastrę/Berat + Sv.Naum po drodze do Ohrid
wieska napisał(a):Witam wszystkich i pozdrawiam
(Uwaga . Znam tą trasę i jak ktoś nie chce płacić to w nawigacji nastawić Sena i wykluczyć płatne.
Wtedy przeprowadzić powinno drogami równoległymi bezpłatnymi.
Są 2 odcinki płatne z Presov do Koszyc i przed granicą z Węgrami droga płatna R4.
Cena winiety na 10 dni 10 euro . Kupić w internecie!! bo już na stacjach trudno je dostać
znalazłam dopiero w Presov )
Janusz Bajcer napisał(a):wieska napisał(a):Witam wszystkich i pozdrawiam
(Uwaga . Znam tą trasę i jak ktoś nie chce płacić to w nawigacji nastawić Sena i wykluczyć płatne.
Wtedy przeprowadzić powinno drogami równoległymi bezpłatnymi.
Są 2 odcinki płatne z Presov do Koszyc i przed granicą z Węgrami droga płatna R4.
Cena winiety na 10 dni 10 euro . Kupić w internecie!! bo już na stacjach trudno je dostać
znalazłam dopiero w Presov )
Witam.
Jakie winiety trudno dostać na stacjach benzynowych na Słowacji.
Obowiązują elektroniczne, opłatę po okazaniu dowodu rejestracyjnego można zrobić na każdej większej stacji benzynowej.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe