Za namową Kuzynów i żony zgodziłem się na Czarnogórę
Na przełomie sierpnia i września sprawdzę czy w Ulcinj jest "po rusku"
Janusz Bajcer napisał(a):Jonna22 napisał(a):Jeszcze proszę o opinie od Dobrej Vodzie
milica-i-mrvica-dobra-voda-czarnogora-czy-ktos-tam-byl-t47516.html
sneer napisał(a):Może jednak Chorwacja? Ja po jednym wakacyjnym pobycie "wyleczyłem" się z Czarnogóry. Lepiej chyba pojechać na południe Chorwacji, tam mieszkać i zrobić sobie wypad do Czarnogóry na zwiedzanie. Do plażowania ten kraj nadaje się kiepsko. Niskie (relatywnie) ceny to nie wszystko.
sneer napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Za namową Kuzynów i żony zgodziłem się na Czarnogórę
Tam to akurat bardziej "po albańsku" Rosjanie preferują chyba te "bardziej wypasione" części Czarnogóry.
marcines napisał(a):Napiszę pare słów o mało znanej plaży Gjipe, chyba jednej z dzikszych w Albani
Jonna22 napisał(a):Powiem szczerze, że polecone forum, przeglądnięte przeze mnie nie pomogło mi wcale. Jest to bardziej opinia (jak nazwa postu) apartamentu. Mnie interesuje po prostu miasteczko.
Jonna22 napisał(a):Powiem szczerze, że polecone forum, przeglądnięte przeze mnie nie pomogło mi wcale. Jest to bardziej opinia (jak nazwa postu) apartamentu. Mnie interesuje po prostu miasteczko.
Janusz Bajcer napisał(a):Za namową Kuzynów i żony zgodziłem się na Czarnogórę
Ural napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Za namową Kuzynów i żony zgodziłem się na Czarnogórę
"Po rusku" to tam nie jest ale po albańsku to i owszem.
Wielika plaża w Ucinj nie jest aż tak bardzo szeroka. Piasek ciemny powulkaniczny, bardziej pyli na wietrze niż polski piasek nad Bałtykiem. W każdym bądż razie daje się w Ulcinj odczuć naleciałości wschodniego orientu. Ceny co najważniejsze przystępne.
Było się to się wie.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe