mike_ napisał(a):Tak masz racje klimat Ulcinj czyli w 70% Albańskiego miasto to "powiew orientu" , dlatego niektórym się tam nie podoba, bo jest tam aż zbyt egzotycznie i że tak powiem duże wzbogacenie kulturowe , szczególnie w wielkim sezonie na skrzyżowaniach czuć powiew orientu od żebrzących dzieci z papierosami w buzi i śmieci na ulicy Za to jest tanio i to jest główny plus tamtych rejonów
KarKoz napisał(a):mike_ robisz się strasznie uciążliwy, wszędzie tylko Petrovac i Petrovac. Zamieść ogłoszenie w stosownym dziale a nie spamujesz w każdym temacie.
Pozdro...
typ napisał(a):KarKoz napisał(a):mike_ robisz się strasznie uciążliwy, wszędzie tylko Petrovac i Petrovac. Zamieść ogłoszenie w stosownym dziale a nie spamujesz w każdym temacie.
Pozdro...
Dokładnie. Też już dawno miałem to napisać ale myślałem że tylko ja tak mam. Jak zakładałem ten wątek pewnie z 10 lat temu to nie spodziewałem się że zrobi się z niego taki tasiemiec, w sumie o wszystkim i o niczym... Początkowo wątek dotyczył głównie gór....
Teraz coraz rzadziej już go sprawdzam bo zrobił się bałagan plus reklama apartamentów. Nie przecze, moze kolega mike ma fajne apartamenty, może ten Petrovac to fajny jest ale jeśli tak to najlepiej założyć osobny wątek i tam się reklamować.
Adminie, jeśli jesteś, może uporządkujemy coś? Pokasujesz, wydzielisz, uporządkujesz?
Pozdrawiam nie z Petrovac tylko z Chorwacji
Widocznie miałem szczęście ,bo żadnych dzieciaków z papierosami w gębie nie widziałem...i to w dodatku żebrzących...a tak przy okazji to moją miejscówką wcale nie było Ulcinj...
Chociaż w Petrovacu też nie było źle
Co do Dobrej Vody się nie wypowiem bo tylko przejeżdżałem jadąc na wycieczkę do "powiewu orientu"
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe