nitomen napisał(a):Bylem w Barze 3 lata temu i nie narzekam , czysto i ladnie , zadnych sciekow do wody nikt tam nie wpuszczal
To chyba w takim razie ja w innym Barze byłem
nitomen napisał(a):Bylem w Barze 3 lata temu i nie narzekam , czysto i ladnie , zadnych sciekow do wody nikt tam nie wpuszczal
mike_ napisał(a):"Witam.Dobrze pan napisał że miejscowości nadmorskie w stronę Albani nie mają oczyszczalni ścieków.Byłem od 01.09. do 10.09 w Dobra Voda i widzieliśmy na własne oczy jak wpuszczają rurą przy brzegu która chyba pękła w tym miejscu nieczystości.Zraniłem się lekko w palec u nogi i złapałem różę odmiamę paciorkowca.Teraz leżę w szpitalu i leczę się.
Za rok wybieram się też w te rojony ale nie daj boże do Dobrej Voday.Pozdrowienia"
Pioracz napisał(a):mike_ ma po prostu partykularny interes w tym żeby zniechęcać do pobytów w tym by zniechęcać do pobytów w miejscowościach leżących dalej na południe. Od kilku lat co roku jeździmy do Czarnogóry, do tego samego apartamentu w Doni Stoj, jeszcze za Ulcinj, przy wielkiej plaży. Zjeździliśmy całe wybrzeże i nie tylko. W tym roku wybieramy się ponownie. Wszystko zależy od tego kto co lubi. My np. wolimy piasek i luz na wielkiej plaży od zgiełku i ciasnoty na plaży w Petrovac.
KarKoz napisał(a):mike_ robisz się strasznie uciążliwy, wszędzie tylko Petrovac i Petrovac. Zamieść ogłoszenie w stosownym dziale a nie spamujesz w każdym temacie.
Pozdro...
Z napisał(a):KarKoz napisał(a):mike_ robisz się strasznie uciążliwy, wszędzie tylko Petrovac i Petrovac. Zamieść ogłoszenie w stosownym dziale a nie spamujesz w każdym temacie.
Pozdro...
Może napisz co takiego klimatycznego oferuje Doni Stoj to porównam,byłem w Petrovac dwukrotnie i jeśli chodzi o wyjście na miasto,knajpki i imprezy wieczorne to z czym do ludzi?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe