napisał(a) ewalla » 14.05.2016 23:43
mervik napisał(a):ewalla napisał(a):Jak to jest z rezerwacjami przez booking i ewentualnym skróceniem pobytu?
Bo zarezerwowałam 18 noclegów właśnie przez booking w Calioppe, płatność gotówką podczas pobytu. No i teraz sie zastanawiam, co jak zdecyduje sie nieco skrócić ten pobyt? Będę musiała i tak zapłacić za 18 nocy? Jak to jest przy rozliczaniu płatności na miejscu?
Nie jestem w stanie teraz określić, czy pozostaniemy tam przez cały urlop cz też bedziemy chcieli sie przenieść.
jeśli była rezerwacja bezzwrotna ...to płacisz za wszystko czy będziesz krócej
...trzeba patrzyć obok jest info ....jeśli jest ,że można zmienić do jakiegoś terminu ..to zmieniasz ...skracasz ...bez ponoszenia dodatkowych kosztów
Ja patrzę zawsze czy można zmienić lub zrezygnować nie rezerwuję tak zwanych bezzwrotnych ...mimo że są trochę tańsze
Oferta nie jest bezzwrotna, mozna ja zmieniać do 3 dni do przyjazdu chyba, ale ja nie o to pytam. Pytam o decyzję już po przyjeżdzie, gdy np zdecydujemy, że po 14 dnich chcemy sie przenieść gdzieś indziej....
Do tej pory jeżdzilism yw ciemno, umawialismy sie na kwaterze na ileś tam dni, tak plus minus, czasem zostawaliśmy dłużej, czasem szybciej wyjeżdzaliśmy.
No i pytam jak to jest w przypadku bookingu, bo zarezerwowałam ten pobyt ale i tak rozliczenie mam na miejscu.