Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Albania i Czarnogóra - pytania, porady

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 29.02.2016 17:37

Znowu ja z pytaniem o nocleg: http://vilablu.com/
Macie jakieś doświadczenia z tym obiektem? Jak to w okolicy wygląda? I ta restauracja - znacie?
Wiem, że to jest region tej najlepszej plaży w Himare :D
Cena bardzo atrakcyjna za nocleg.

PS. z jakimi cenami za obiad należy się liczyć w Himare i w okolicach?
JurekM73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JurekM73 » 29.02.2016 19:20

piekara114 napisał(a):Znowu ja z pytaniem o nocleg: http://vilablu.com/
Macie jakieś doświadczenia z tym obiektem? Jak to w okolicy wygląda? I ta restauracja - znacie?

To nie jest rejon najlepszej plaży w Himare !!!
Zastanawiające jest to że nie ma żadnego zdjęcia łazienki (a te w AL potrafią być "specyficzne")
Z opinii na booking wygląda, że jest problem z parkingiem - noszenie walizek pod górę (bo to te uliczki gdzie jest pod górę) w upale może nie wynagrodzić niższej ceny. Ciekawostka jest natomiast basen
marcines
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcines » 29.02.2016 19:36

tu masz ceny, w miarę się zgadzają
https://mojalbania.wordpress.com/2013/0 ... stauracji/

jadłem tez musakę w greckiej restauracji w Himare 500 leków, margerita 400 lek, ceny bardzo podobne w każdej knajpie, jedzenie smaczne

tak jak JurekM73 pisał szukaj noclegów bardziej na południu przy dużej plaży, nie tej miejskiej, z jedzeniem w restauracjach nie ma problemu, są w każdym pensjonacie i same restauracje
JurekM73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JurekM73 » 29.02.2016 19:41

marcines napisał(a):
piekara114 napisał(a):PS. z jakimi cenami za obiad należy się liczyć w Himare i w okolicach?

Na stronie http://www.hotelrondos.com/downloads/menu.pdf możesz sprawdzić ceny z hotelu gdzie ja byłem - jak napisał marcines ceny bardzo podobne w innych restauracjach
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 29.02.2016 19:43

JurekM73 napisał(a):

To nie jest rejon najlepszej plaży w Himare !!!
Zastanawiające jest to że nie ma żadnego zdjęcia łazienki (a te w AL potrafią być "specyficzne")
Z opinii na booking wygląda, że jest problem z parkingiem - noszenie walizek pod górę (bo to te uliczki gdzie jest pod górę) w upale może nie wynagrodzić niższej ceny. Ciekawostka jest natomiast basen

Plaża - coś zle na mapkę popatrzyłam. Dobrze, że zwróciłeś mi uwagę.
Walizki to jednorazowa sprawa, więc to dla mnie nie jest ważna sprawa, ale dopytam się o parking.
Poproszę także o zdjęcia łazienki - jakoś o tym nie pomyślała. Dzięki

A ceny posiłków w Himare to jaki poziom?
JurekM73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JurekM73 » 29.02.2016 20:03

piekara114 napisał(a):Walizki to jednorazowa sprawa, więc to dla mnie nie jest ważna sprawa, ale dopytam się o parking.
Poproszę także o zdjęcia łazienki - jakoś o tym nie pomyślała. Dzięki

A ceny posiłków w Himare to jaki poziom?

Ceny posiłków masz w linku z PDF -czy to hotelowa restauracja, czy tylko i wyłącznie osobna restauracja to ceny podobne.
Odnośnie walizek to nie wiem czy dla "drugiej połowy" to nie będzie ważne. Dopytaj się o ten parking bo jest napisane:
bar and parking places available for its own clients in the center of Himara. - co będzie się pewnie wiązało z dodatkowa opłatą.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 29.02.2016 20:48

JurekM73 napisał(a):
piekara114 napisał(a):A ceny posiłków w Himare to jaki poziom?
Ceny posiłków masz w linku z PDF -czy to hotelowa restauracja, czy tylko i wyłącznie osobna restauracja to ceny podobne

Dzięki, jak pisałam posta to nie zauważyłam tych wiadomości. Chyba trzeba skończyć z kompem dziś...

Chciałabym kwaterkę na południu, ale na razie nikt nie odpisał, a booking jakoś jestem na nie jeśli chodzi o wakacje, ale może zmienię zdanie. Zobaczy się jeszcze...
marwyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwyk » 29.02.2016 20:55

booking na jeden dzien a potem trzeba dogadac sie z wlascicelem na dłuzej
goly
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) goly » 01.03.2016 10:35

Dokładnie , na bookingu zawyzają ceny . Gdzieś na greckim forum czytałem (nie kojarzę miejscowości ) ktoś wynajął apartament za chyba 35 euro a dzień wczesniej na bookingu był za 75 . To duża różnica .
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 01.03.2016 13:43

goly napisał(a):Dokładnie , na bookingu zawyzają ceny . Gdzieś na greckim forum czytałem (nie kojarzę miejscowości ) ktoś wynajął apartament za chyba 35 euro a dzień wczesniej na bookingu był za 75 . To duża różnica .

Właśnie oferty które mam są dużo niższe niż te na bookingu. Z bookingu ceny w moim terminie to od 450 eur za 10 dni. A ja do takiej tylko w hotelu Rondos się zbliżyłam.
loco1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) loco1 » 01.03.2016 14:14

Hej Piekara
Nie mam interesu w reklamowaniu hotelu ale na booking znajdziesz hotel LLazari byłem w tamtym roku dojazd troche trudny ale na górce widok przedni cena tym bardziej. Prowadzi grecka familia w pokojach czysto basen fajny . Nam sie podobało
pozdr
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 01.03.2016 15:33

loco1 napisał(a):Hej Piekara
Nie mam interesu w reklamowaniu hotelu ale na booking znajdziesz hotel LLazari byłem w tamtym roku dojazd troche trudny ale na górce widok przedni cena tym bardziej. Prowadzi grecka familia w pokojach czysto basen fajny . Nam sie podobało
pozdr

Mam go na liście zapasowej. Właśnie ta odległość jest na NIE, ale napiszę do ciebie priva, chyba, że opiszesz tu ten hotel i będzie dla potomnych (i może prawdziwe fotki os, która była - w takie wierzę, do tych ze strony zawsze podchodzę sceptycznie, wiem jak z małego pokoiku można zrobić 100 metrowy salon na fotce).
goly
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) goly » 01.03.2016 16:38

Loko , też bym prosił o opis Lazzariego . W zeszłym roku mieliśmy jechac do nich ale jakos wyszło inaczej i wylądowaliśmy troche bliżej morza a w tym roku znowu jest pomysł ze moze by do nich ......

:papa:
loco1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) loco1 » 02.03.2016 10:26

Hejka
LLazari sypialnia ok14-16m2 duże podwójne łóżko duża szafa komódka dla pań upiększających się :) + klima wyjście na balkon
pokój tzw living room 16-20 m2 dwie rozkładane sofy + aneks kuchenny + mały telewizor klimy brak ( tylko w sypialni )+ wyjście na balkon . Balkon po całej długości ok 6 m
łazienka 2*2
Jak znajdę to mogę wysłac zdj na priv ale te na bookingu są prawdziwe - spałem na pierwszym piętrze i myślę że to standard w tym hotelu

ps też wykombinowałem że bezpośrednio u włascicieli będzie taniej i wyszło jakieś 250zł / 8 nocy ale chcieli przedpłatę i uwaga przelew do Albanii wyszedł mnie 107zł :evil:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 02.03.2016 17:45

loco1 napisał(a):Hejka
LLazari sypialnia ok14-16m2 duże podwójne łóżko duża szafa komódka dla pań upiększających się :) + klima wyjście na balkon
pokój tzw living room 16-20 m2 dwie rozkładane sofy + aneks kuchenny + mały telewizor klimy brak ( tylko w sypialni )+ wyjście na balkon . Balkon po całej długości ok 6 m
łazienka 2*2
Jak znajdę to mogę wysłac zdj na priv ale te na bookingu są prawdziwe - spałem na pierwszym piętrze i myślę że to standard w tym hotelu

ps też wykombinowałem że bezpośrednio u włascicieli będzie taniej i wyszło jakieś 250zł / 8 nocy ale chcieli przedpłatę i uwaga przelew do Albanii wyszedł mnie 107zł :evil:

Dzięki.
Klima daje radę schłodzić całość (czyli living room też)? I jak łazienka (standard, czystość)?
Korzystałam z tego ogólnego kontaktu adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl masz jakiś bezpośredni do hotelu, bo ten podany to agencja kilku ofert, choć cenę i tak mają niższą niż na bookingu.
Ile zajmuje spacer do deptaka z hotelu?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Albania i Czarnogóra - pytania, porady - strona 134
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone