goly napisał(a):Plebi ....przede wszystkim zmień miejsce docelowe . Jest dużo ładniejszych miejscowości niż te co wymieniłeś.
pawelh napisał(a):Jak od strony Grecji to np.przez Macedonię z noclegami nad Jeziorem Ochrydzkim.
Natomiast część osób zatrzymuje się w Szeget na basenach termalnych.
goly napisał(a):Jest tam zdecydowanie mniej ludzi niż w Sarandzie i dużo ładnych plaz .
Jak znajde chwile wysle ci zdjęcia. My byliśmy w Himare
marwyk napisał(a):Tam trzeba jechac w ciemno szczególnie jak jedziesz w lipcu. Możesz ewentualnie przez internet podgladnac awaryjnie jakis hotel na jedna noc, a na miejscu wybierasz taki co ci pasuje na dłuzej, Ewentualnie w tym co bedziesz na jedna dogadasz sie co do lepszej ceny. Znajomi tak zamówili za 40 euro przez wyszukiwarke, a na mijescu gość im zszedł do 30 bez posredników
piekara114 napisał(a):marwyk napisał(a):Tam trzeba jechac w ciemno szczególnie jak jedziesz w lipcu. Możesz ewentualnie przez internet podgladnac awaryjnie jakis hotel na jedna noc, a na miejscu wybierasz taki co ci pasuje na dłuzej, Ewentualnie w tym co bedziesz na jedna dogadasz sie co do lepszej ceny. Znajomi tak zamówili za 40 euro przez wyszukiwarke, a na mijescu gość im zszedł do 30 bez posredników
Pojedziemy (jeśli) to w terminie 10-20 lipca. Ja poprostu nie lubię w ciemno, byłam w Cro raz i to było męczące.
Myślę, że wyjedziemy z PL w piątek lub sobotę rano, nocleg wypadłby w okolicy Niszu/Lescovac i kolejnego dnia do celu. Wypada mi, że nad morzem będę popołudniu - czy to nie za późno na szukanie miejscówki? Czy moja trasa i nocleg jest dobrze zaplanowane? Czy powinnam na coś zwrócić uwagę? (oczywiście granica pod znakiem ?, ale tu już do lipca nic nie zdziałamy). Myślałam o postoju na obiad w Belgradzie i rzuceniem okiem na miasto. Co o tym myślicie?
Ta plaża mi się podoba, chyba, że na taką pustą tylko wygląda ze względu na kąt robienia fotki
i jeszcze ta
Plaża nie musi być całkowicie pusta, ale lubię mieć dookoła siebie przestrzeń i sąsiadów w odległości min, tych 10 metrów
A zdjęciami z Dhermi ktoś się podzieli? I może jakieś opinie o tej miejscowości? Obstawiałam Himare ale wpadło też Dhermi i nie wiem co lepsze i dlaczego akurat to. Planujemy pierwszy raz pojechać do Albanii.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe