goly napisał(a):Byliśmy w zeszłym roku w Albanii . W Himare . Zaliczyliśmy sporo plaż i powiem szczerze ze do większości z nich dojazd wiedzie przez wiekszy lub mniejszy syf ale na samych plażach z syfem sie nie spotkałem . NIe mówie ze jest super czyściutko ale nie widze różnicy z np plażami w Grecji . Najwiecej syfu jest na plażach na kture trzeba troche dojść od samochodu . Ludziom nie chce si nosić śmieci ze sobą to wyrzucaja po drodze .
pawelh napisał(a):goly napisał(a):Byliśmy w zeszłym roku w Albanii . W Himare . Zaliczyliśmy sporo plaż i powiem szczerze ze do większości z nich dojazd wiedzie przez wiekszy lub mniejszy syf ale na samych plażach z syfem sie nie spotkałem . NIe mówie ze jest super czyściutko ale nie widze różnicy z np plażami w Grecji . Najwiecej syfu jest na plażach na kture trzeba troche dojść od samochodu . Ludziom nie chce si nosić śmieci ze sobą to wyrzucaja po drodze .
Różnice porównując do plaż Grecji jest sporo.W Grecji na plażach jest generalnie czysto choć można na śmieci trafić a to dość ważne.W Grecji jest nieporównywalnie bogatsza linia brzegowa zarówno pod względem ilości jak i jakości,bardzo łatwo można znaleźć plażę tylko dla siebie.Miałem okazję być w Grecji 8x więc mam spore doświadczenie.
Radoslau napisał(a):
miło będzie, jak będziesz wstawiał (wstawiała)
swoje własne filmiki i z data 2014 czy 2015
a nie 2011 szkoda że nie 2000 (polecam poszukać) i w dodatku cudze!
a nie chodzi o inna miejscowość BORSH
gdyby ktoś miał problem jak wyglądają drzewa oliwne ok 11. min
walidom napisał(a):Witam wszystkich!
Mam prośbę przeglądam forum i nie mogę wyszukać jakiś linków lub propozycji apartamentów w Albanii. Może ktoś zna fajną ,cichą mieścinę dla dwóch osób apartament nie daleko morza?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe