gosi.a11 napisał(a):Witam wszystkich.
Wyjazd do Czarnogóry mogę określić jednym słowem WIELKA POMYŁKA
Jeśli ktoś lubi zatłoczoną pełną śmieci ,niedopałków oraz psich odchodów plażę gdzie za 2 leżaki płaci się 10 EURO to niech się wybierze do miejscowości Dobra Voda gdzie poza paroma mizernymi knajpkami oraz straganami nic niema . Są owszem dobre kwatery
gosi.a11 napisał(a):ale nic , powtarzam nic ani piękne krajobrazy ani w miarę czysta woda nie zrekompensuje widoku góry śmieci , których nikt nie sprząta, specyficznego zapaszku , który wdziera się w nozdrza . Zwłaszcza dzieci mogą być narażone na jakieś zarażenia .
Ponadto sama trasa to jakaś masakra w korku przy temperaturze jaka tam panuje staliśmy do 6 h okazało się , że to taka czarnogórska norma . Zdecydowanie odradzam , Czarnogóra jest do obejrzenia w 2 dni i to na pewno po sezonie ( celem uniknięcia korków) . Zaznaczam, że nie jestem malkontentem i w różnych warunkach zdarzało mi się przebywać ale żeby pokonać tyle tysięcy kilometrów i doświadczyć takich "doznań" to przesada . Pozdrawiam
marwyk napisał(a):Nie pasuje dana miejscowość jedzie się dalej, a nie narzeka. Ja w Albanii przejechałem całe wybrzeże i wreszcie znalazłem miejsce dla siebie. A myśląc tak jak Ty to nawrócił bym w kierunku Chorwacji
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe