slavko.v napisał(a):Gdzie miałeś nocleg i ile godzin tam jechałeś? z Jadranu do przejścia granicznego za Plevlija jechaliście pewnie, prawie 4h, a jeszcze cała Serbia była do przejechania...
slavko.v napisał(a):Ja byłem w Dobra Voda (28.06-12.07) i nie żałuję... a po 10.07 w Czarnogórze wszędzie są tłumy nad Jadranem, wolę tłok, ale krystalicznie czystą wodę w Dobra Voda, niż Velika Plaza za Ulcinj (piasek sami wiecie jaki, płytkie morze), ale każdy ma prawo do swojej oceny i wyboru miejsca pobytu...
mkbojarczuk napisał(a):wyjazd z Utjeha o 9.30, dojazd do przejścia o 16. Po drodze był "szybki rzut oka" na centrum Podgoricy i dolina Tary. Nocleg mieliśmy w Serbii w Divcibare. Dojechaliśmy tam ok. 19.00 - 19.15.
Czy ta miejscowka w divcibare jest spoko.
wojkoch napisał(a):mkbojarczuk napisał(a):wyjazd z Utjeha o 9.30, dojazd do przejścia o 16. Po drodze był "szybki rzut oka" na centrum Podgoricy i dolina Tary. Nocleg mieliśmy w Serbii w Divcibare. Dojechaliśmy tam ok. 19.00 - 19.15.Czy ta miejscowka w divcibare jest spoko.
jeśli to było pytanie to tak - miejscówka (Vila Plamenac) naprawdę godna polecenia - warunki super. Aż szkoda, że tylko jeden dzień (a w zasadzie noc). Przyczepić się można tylko do tego, że trochę z trasy na Belgrad trzeba odbić i parę kilometrów się nakłada. Miejscowość - całkiem fajny kurorcik.
Jeśli to było stwierdzenie a nie pytanie ... to tym bardziej
mike_ napisał(a):news sprzed 26 dni, ale dopiero go zauważyłem, bywa niebezpiecznie w Albanii http://www.rp.pl/artykul/1213341.html
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe