hakuna napisał(a):A jakieś namiary na kwatery?
Dzieki
wejdz na booking,agode czy jeszcze co Ci wpadnie i przegladaj.we wrzesniu tony w atrakcyjnych cenach
hakuna napisał(a):A jakieś namiary na kwatery?
Dzieki
rufus295 napisał(a):Właśnie z 3 tyg. jedziemy do Utjeha, znasz może miasteczko, fajne?? . Co do drogi jedziemy dokładnie tak samo, przez Bośnie( chcemy jeszcze przez Durmitor naokoło pojechać), wracamy przez Serbie. Ta Słowacja mnie nie pociesza, będziemy tam jechac w sobotę około 9.00 rano, zobaczymy . Jak namiary na dobre papu to pisz i się nie wstydź ,na pewno spróbujemy, lepiej trafić do dobrej knajpy pierwszego dnia niż ostatniego . Z jakiego miasta jechaliście i ile zajęła podróż?
rufus295 napisał(a):Właśnie z 3 tyg. jedziemy do Utjeha, znasz może miasteczko, fajne?? .
sneer napisał(a):rufus295 napisał(a):Właśnie z 3 tyg. jedziemy do Utjeha, znasz może miasteczko, fajne?? .
Rok temu byłem w tym "miasteczku" (za dużo powiedziane, bo tam nie ma praktycznie nic) - osobiście drugi raz bym tam nie pojechał (kiepskie plaże, wszędzie daleko, ruchliwa ulica, problemy z wodą "pitną"). Z pewnością jest masa ładniejszych miejsc w Czarnogórze.
ps. zgadzam się, że piasek na głównej plaży w Ulcinj to prostu dramat.
sneer napisał(a):rufus295 napisał(a):Właśnie z 3 tyg. jedziemy do Utjeha, znasz może miasteczko, fajne?? .
ps. zgadzam się, że piasek na głównej plaży w Ulcinj to prostu dramat.
rufus295 napisał(a):Ale przejeżdżałeś tylko czy na stałe tam siedziałeś?
Generalnie lubie spokojne miejsca( byłem w tamtym roku nad Bałtykiem, mieścina Pustkowo, jak dla mnie super), także byle było coś do zjedzenia na śniadanie można kupić i będzie git . Raczej będę chciał jak najwiecej pojeździć i pozwiedzać, ale smutno będzie jak 5 km dalej będzie 3x fajniejszy punkt. Ale cóż, pojedziemy, zobaczymy
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe