natart napisał(a):a po drodze w Bośni/Serbii sprawdzali?
W serbii nie natomiast odnośnie wypowiedzi poprzednika.w czarnogórze zawsze mnie pytali na róznych przejsciach o autodokumenty.Skanuja je
natart napisał(a):a po drodze w Bośni/Serbii sprawdzali?
dabecja napisał(a):W serbii nie natomiast odnośnie wypowiedzi poprzednika.w czarnogórze zawsze mnie pytali na róznych przejsciach o autodokumenty.Skanuja je
dabecja napisał(a):O dodatkowych upoważnieniach to nie mam doświadczenia,natomiast odniosłem się do wpisu ,że nie sprawdzają dowodów rejestracyjnych,kilka wypowiedzi wcześniej.Precyzując dowód rejestracyjny,zielona karta zawsze miałem sprawdzane,przy wjeździe i wyjeździe
Mai napisał(a):W czerwcu byliśmy służbowym samochodem na urlopie. Mieliśmy od firmy lizingowej dokumenty w języku polski, angielski i węgierskim. Przejeżdżaliśmy przez Słowację, Węgry, Serbię, Macedonię, Albanię, Grecję, na żadnym przejściu nikt nie chciał oglądać tych zaświadczeń, tylko standardowo dokumenty plus zielona karta czasem.
te kiero napisał(a):czy Ktoś miał okazję ostatnio jechać tą drogą SH20;
czy dalej jest ona szutrowa, czy osobówka da radę? czy na tym odcinku Ktoś spotkał się z obsunięciami ziemi, nieprzejezdnością?
i na koniec czy to przejście jest międzynarodowe czy lokalne (Border Crossing Vermosh - Guci)?
marcines napisał(a):te kiero napisał(a):czy Ktoś miał okazję ostatnio jechać tą drogą SH20;
czy dalej jest ona szutrowa, czy osobówka da radę? czy na tym odcinku Ktoś spotkał się z obsunięciami ziemi, nieprzejezdnością?
i na koniec czy to przejście jest międzynarodowe czy lokalne (Border Crossing Vermosh - Guci)?
raczej nic sie nie zmienilo, w 2013 roku z byla ekipa peugotami 205 i przejechali, sa filmy na yt, osobowka bedzie ciezko, w przewodniku czytalem ze to przejscie graniczne dla rowerow i aut terenowych-chodzi ci o przejscie na sh20 w kierunku plav?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe