żazonia1980 napisał(a):Mike jakie baniaki z wodą?za 3 dni jedziemy do Ulnicj.
Pioracz napisał(a):żazonia1980 napisał(a):Mike jakie baniaki z wodą?za 3 dni jedziemy do Ulnicj.
Nie ma żadnych baniek z wodą. Ja i moi znajomi jeździmy w okolice Ulcinj od lat i w tym roku znów się tam pojawimy. Jest dużo spokojniej (oczywiście poza centrum miasta) niż w innych miejscowościach, no i mamy do dyspozycji 13 km piaszczystej plaży, na której jest zdecydowanie mniej śmieci niż na naszych bałtyckich.
Kolega mike_ na tym forum poleca głównie okolice Petrovaca gdzie "pomaga" w znalezieniu noclegu za kosmiczne pieniądze.
slavko.v napisał(a):każdy jedzie tam, gdzie mu się podoba... ja poszukałem miejsce w Dobra Voda - gdzie właścicielami jest fajne, serbskie małżeństwo, za Dobra Voda robi się płasko, ja wolę połączenie gór z morzem, jechałem do Czarnogóry też żeby dużo jeździć, ale jak już tu trafiłem, tak mi jest dobrze w Dobra Voda, że nie chce mi się stąd ruszać, poza tym powrót do domu, to 1700km... jeszcze się najeżdżę... (gdzieś się wybiorę, ale jeszcze nie wiem, gdzie)
Pioracz napisał(a):zonia1980
Jedziecie w ciemno czy macie już jakąś kwaterę. Jak z dziećmi to nie polecam samego miasta, lepszy będzie Donji Stoj. Bliżej plaży i spokojniej.
zonia1980 napisał(a):Pioracz napisał(a):zonia1980
Jedziecie w ciemno czy macie już jakąś kwaterę. Jak z dziećmi to nie polecam samego miasta, lepszy będzie Donji Stoj. Bliżej plaży i spokojniej.
mamy już kwaterę w okolicach solanek,słyszałam,że lepiej bliżej vielkiej plaży. A jest tam jakiś plac zabaw przy plaży?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe