Z napisał(a):Mike czekałem wczoraj pod Voli o 18,niestety nie doczekałem się,to może ty podaj czas i miejsce a ja się dostosuje,tylko nie mów że w czwartek ,co do Buljaricy to dla mnie ta plaża to porażka,kupa kamieni a do tego śmieci,każde miejsce parkingowe płatne
dabecja napisał(a):Z napisał(a):Mike czekałem wczoraj pod Voli o 18,niestety nie doczekałem się,to może ty podaj czas i miejsce a ja się dostosuje,tylko nie mów że w czwartek ,co do Buljaricy to dla mnie ta plaża to porażka,kupa kamieni a do tego śmieci,każde miejsce parkingowe płatne
smieci w czarnogórze ,nie wymawiaj tego przy mike.
takie rzeczy tylko w albanii
Z napisał(a):W praktyce jest tekst że nie ma problemu,co do zielonych kart to mi nie sprawdzali,pogoda super,bar Medin na plaży Lucice super,piwko 2euro a sałatka szopska lepsza niż w Breli.ceny w Voli ok.,najbliższy dyskont spożywczy w Barze przy drodze na Ulcinji
Z napisał(a):Znalazłem dziś super knajpę w drodze do Podgoricy(polecam jechać przez góry a nie tunel-niesamowite widoki),knajpa znajduje się na początku jeziora Szkoderskiego po lewej stronie i nazywa się CRMNICA,pyszne jedzenie i taniocha pljeskawica 6 euro(z frytkami),piwko Niksicko 0,5l 1,20euro,nic tylko pić.Niestety nie mogę wrzucić zdjęć z telefonu ponieważ podobno są za duże.
mike_ napisał(a):Z napisał(a):W praktyce jest tekst że nie ma problemu,co do zielonych kart to mi nie sprawdzali,pogoda super,bar Medin na plaży Lucice super,piwko 2euro a sałatka szopska lepsza niż w Breli.ceny w Voli ok.,najbliższy dyskont spożywczy w Barze przy drodze na Ulcinji
Na plaży Lucice jest fajnie jeszcze teraz
mike_ napisał(a):hmm ceny w restauracjach są niższe nich w CRO , a apartamenty w niższych cenach są w tańszych miejscowościach te w centrum wybrzeża Czarnogóry są najdroższe te daleko od plaży też są tańsze spytam kuzynkę o apartamenty dla Ciebie w Buljaricy obok Petrovac tam będzie tanio i jedzenie też tańsze troszkę ma na dole restauracje Najtańsze w lipcu ma po 30. Właśnie mi powiedziała że do 12 lipca ma wolny za 30 euro
Matekk napisał(a):mike_ napisał(a):hmm ceny w restauracjach są niższe nich w CRO , a apartamenty w niższych cenach są w tańszych miejscowościach te w centrum wybrzeża Czarnogóry są najdroższe te daleko od plaży też są tańsze spytam kuzynkę o apartamenty dla Ciebie w Buljaricy obok Petrovac tam będzie tanio i jedzenie też tańsze troszkę ma na dole restauracje Najtańsze w lipcu ma po 30. Właśnie mi powiedziała że do 12 lipca ma wolny za 30 euro
Witam coś od 18/19 do 24/25 w Buljaricy by się znalazło ?
mike_ napisał(a):Matekk napisał(a):mike_ napisał(a):hmm ceny w restauracjach są niższe nich w CRO , a apartamenty w niższych cenach są w tańszych miejscowościach te w centrum wybrzeża Czarnogóry są najdroższe te daleko od plaży też są tańsze spytam kuzynkę o apartamenty dla Ciebie w Buljaricy obok Petrovac tam będzie tanio i jedzenie też tańsze troszkę ma na dole restauracje Najtańsze w lipcu ma po 30. Właśnie mi powiedziała że do 12 lipca ma wolny za 30 euro
Witam coś od 18/19 do 24/25 w Buljaricy by się znalazło ?
Proszę pisz PM do mnie, ile osób, czy dzieci śpią z rodzicami, jeśli są malusie? Czy mają być dwa pokoje czy jeden?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe