mike_ napisał(a):pawel86 napisał(a):Czy waszym zdaniem jadąc w okolicę petrovac lepiej coś rezerwować czy śmiało można w ciemno? Jadę 4.07
zależy ile osób i na ile nocy im więcej ludzi tym trudniej
pawel86 napisał(a):mike_ napisał(a):pawel86 napisał(a):Czy waszym zdaniem jadąc w okolicę petrovac lepiej coś rezerwować czy śmiało można w ciemno? Jadę 4.07
zależy ile osób i na ile nocy im więcej ludzi tym trudniej
tylko 2 osoby. 8-12 nocy. Nie mam dużych wymagań - klima koniecznie, fajny widok z balkonu i byłoby OK:) Myślisz, że znajdę coś takiego w tym okresie w rozsądnej cenie (nie wiem - 30 euro?)?
bercik2602 napisał(a):Jako, że jestem tutaj nowy, chciałbym na początku się przywitać.
Stronę przeglądam już długi czas, jednak nie znalazłem informacji których szukam.
Otóż z początkiem sierpnia, planuję wraz z żoną oraz znajomymi wyjazd- po kilka dni w w.w państwach, ewentualnie pozostanie w którym nam się bardziej podoba na trochę dłużej.
Zaznaczam, że jest to nasz pierwszy wyjazd w tamte strony
Raczej skłaniam się na wyjazd w ciemno, lubimy takie formy wyjazdów.
Czy początek sierpnia jest dobrym pomysłem na taki wyjazd?
Dodam tylko, że inne terminy nie wchodzą w grę, chodzi o szkołę żony i o mój urlop.
Kolejne pytanie na które nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi:
Jeżeli chodzi o trasę, myślę o przejechaniu BiH, w przypadku wyjazdu do Czarnogóry i Albanii to nieuniknione.
Jedziemy autem, które jest zarejestrowane tylko na moją mamę, Czy to nie będzie stwarzać problemów na granicach?
W zasadzie chodziło o zniżki, jako iż nie mam 26 lat, płaciłbym dosyć sporo za OC.
Jeszcze jest czas, więc mogę dopisać siebie jako współwłaściciela auta.
Czy trzeba wykupić jakieś dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne?
Z góry dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam
Hubert
Z napisał(a):Mike czekałem wczoraj pod Voli o 18,niestety nie doczekałem się,to może ty podaj czas i miejsce a ja się dostosuje,tylko nie mów że w czwartek ,co do Buljaricy to dla mnie ta plaża to porażka,kupa kamieni a do tego śmieci,każde miejsce parkingowe płatne
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe