Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dzisiaj jest ten dzień, w którym zapukał do drzwi listonosz i wręczył mi papierową, ładnie zapakowaną kopertę w której była mapa i 3 książki o Chorwacji, niestety dwie z nich po angielsku. Czas oczekiwania 8 dni :D
Ja przed wyjazdem lipcowym do CRO napisałem do nich tylko jedno zdanie z prośbą o foldery. W czasie nie przekraczającym dwa tygodnie o trzymałem przesyłkę. Wszystkie materiały po Polsku.
Może im się skończyła wersja polska jak cro-maniacy zasypali ich prośbami
Możliwe iż też tak mogło być, ale cóż i wielka szkoda jeden komplet przeczytam, a dwa oddam szwagrowi, może to go zachęci na przyszły rok do wyjazdu do Chorwacji.
Witam! Nadszedł czas na mojego pierwszego posta Akurat w temacie. Zamówiłam dziś folderki, ale chyba za późno się obudziłam, bo wyjazd już 01.09... A może miło mnie zaskoczą i dojdzie? Już tak niedługo...
To znowu ja Wczoraj otrzymałam ciężką paczuszkę, prawie nienaruszoną, z piękną zawartością. Mail wysłany 16-08 a przesyłka przyszła 22-08 - normalnie express
3 foldery + mini mapa HR doszły ze Wspólnoty... po 2 tyg od maila; w sumie to bardziej dla zachęcenia znajomych, ale może też się kiedyś przyda szczególnie ten o Campach; takie jak poniżej
Wczoraj wysłałem prośbę do Wspólnoty.... o materiały informacyjne na 2014 roku. Dzisiaj otrzymałem odpowiedź, że oczekują na dostawę materiałów z magazynów i jak tylko będą mieli to zaczną rozsyłać. Ja prosiłem głównie o materiały o kempingach. Mają mi taka mapę przesłać a tymczasowo polecili stronę www.camping.hr