Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Możecie mi powiedzieć koledzy jak mogę zamówić taki bezpłatny komplet przewodników? Bo szukałem wcześniej po stronach i pisało tylko żeby wysłać mail pod adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , ale co w nim napisać? Czy te przewodniki są całkowicie bezpłatne?
Czy normalne jest to, że czekam na te broszurki juz ponad miesiąc? Termin wyjazdu się zbliża a mnie chyba przeoczyli w natłoku chętnych
Maila napisałem 05.07.2010 - czekać cierpliwie czy napisać kolejną prośbę ?
Ja paczuszkę otrzymałam ok. 1,5 tyg. po zamówieniu W środku było kilka książeczek o CRO, kempingi, mapa, przewodnik kulturalny.
Wielkie pozytywne zaskoczenie
2.) 10.08.2010 roku została przesłany na podany przez Pana adres pakiet Standard+Kultura zawierający: Mapa PL Image PL Kwatery + cennik 2010 PL Camping + cennik 2010 PL Wydarzenia kulturalne 2010 PL Kultura PL
Obydwie przesyłki powinny być dostarczone za pośrednictwem Poczty Polskiej w przeciągu kilku dni (duża szara koperta o wadze ok. 3 kg).
Gdyby nie otrzymał Pan materiałów w ciągu najbliższych kilku dni prosimy o kontakt.
Serdecznie pozdrawiamy,
Narodowy Ośrodek Informacji Turystycznej Republiki Chorwacji IPC Business Center ul. Koszykowa 54 00-675 Warszawa tel.: (+48 22) 828 51 93 fax: (+48 22) 828 51 90 adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl www.chorwacja.hr
tak więc to raczej poczta zawiniła (komuś się przydała moja przesyłka?)