Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aktualne info z HR od Gajusa.ems

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2004 17:42

Otrzymałem dzisiaj maila od Gajusa.ems. Na jego prośbę i za jego zgodą pozwolę sobie zacytować treść:
"...pozdrowienia dla forumowiczów z Sibenika - Gajus. Proszę przekaż w moim imieniu - w dzień upał 28 st. w nocy chłodno trzeba się przykrywać ! Drożej niż w ub. roku, ale w większych marketach OK! Karlovacko but. 4,3 kn, na campie Solaris puszka Ożujsko 8,2 kn ! Uwaga dla campingowców: camp Olivia w Sukosanie zapchany. Koło Zadaru ponad 100 campów przydomowych - wiele wolnych miejsc ! Campy Zablace k. Sibenika i Cervona Luka k. Pakostane nieczynne !! ..c.d.n. Gajus"
.... no to tyle...jak dalszy ciąg nastąpi to Wam napiszę
Pzdr
slapol
Darkol
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darkol » 28.06.2004 18:47

Slapol!!!
Pozdrowienia dla Gajusa.ems. Zazdroszę mu, że już jest w Cro. Ja dopiero w sierpniu.
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 29.06.2004 18:45

slapol napisał(a):Campy Zablace k. Sibenika i Cervona Luka k. Pakostane nieczynne !!

Witam przy tej okazji Wszystkich, bo to mój pierwszy "występ" na tym forum.
Gdyby ktoś miał wiedzę co do zamknięcia campu Zablace, to proszę o info.
Planowałem tam zajrzeć na pojedyncze noclegi 26.07 i około 09.08

Pozdrawiam Józek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2004 19:19

Następny SMS od Gajusa (otrzymany 30.06.2004, godz. 12.02):
cyt:"...Pozdrowienia z Makarskiej! 30.06, godz. 12, temp. 32 st. Umiarkowany ruch na jadrance i makarskiej. W Makarskiej kurs euro w kantorze 7,30 kn bez prowizji, w Sibeniku 7,23 ! Trudno jedzie się przez Zadar, słabo oznakowane objazdy. W cro mało Polaków ! Byłem 3 dni na campie Solaris k. Sibenika, camp taki sobie, okolica mało ciekawa (wg mnie) w porównaniu z terenami na południe od Splitu (super widoki). Zaraz startuję na Peljesac. Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich !!!
Gajus"
Darkol, pozdrowienia od Ciebie dla Gajusa przekazałem sms-em
slapol
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.07.2004 14:11

SMS od Gajusa (otrzymany 03.07.2004, godz. 14.38):
"..pozdrawiam z Peljesaca, z Prapratna i Zuljany. Wg mnie jest to najpiękniejszy region CRO. Nocuję na campie Prapratno, ale ciągle wycieczkuję pieszo i pojazdem! Zuljana faktycznie bajkowa, camp Sunce b.sympatyczny, ceny: osoba dorosła 16 kn, dziecko 8, auto 10, namiot 7, prąd 17, lodówka 17, opłata klimatyczna 5 kn. Cena paliwa w cro od 7,10 kn do 7,30 kn/l. Neum: za 33 litry 95 pb zapłaciłem 26 euro, kolega 34 l - zapłacił 200 kn. Za Neum liczne remonty dróg - wolna jazda ! Gajus"

Dodam od siebie: podziękowałem smsowo Gajusowi w imieniu uczestników forum za te bieżące informacje
Pzdr.
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 04.07.2004 14:28

Cudowny pomysł z tymi SMSami. Dzięki za informacje na gorąco, czyta się to troszkę inaczej niż info po fakcie i coraz bardziej chce się tam być.
Dzięki za tyle i czekamy na więcej.
Gorące pozdrowienia Jareksz
inga!!!
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inga!!! » 04.07.2004 14:41

Cze! Slapol! Jezeli masz kontakt z Gajusem koniecznie go pozdrow odemnie przekazał dla mnie bezcenne info na ktore czekalam, niedlugo wyjezdzamy do Zuliany na Pejlesac na Sunce ależ jestescie porzadni guy's. pozdrawiam Inga!!!
inga!!!
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inga!!! » 04.07.2004 14:47

Cze! Slapol! jeżeli masz kontakt z Gajusem koniecznie go pozdrow odemnie przekazal dla mnie bezcenne info na ktore czekałam,niedlugo wyjezdzamy do Zuliany na Pejlesac na Sunce-ależ jestescie porządni guy's pozdrawiam Inga!!!
Kam&Jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kam&Jac » 04.07.2004 14:55

dolaczamy sie do pozdrowien, za 2 tyg. ruszamy w tamtym kierunku..
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 04.07.2004 16:42

Podane ceny na kempie są bardzo zachęcające!
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 04.07.2004 17:01

Sla!
Uściski i pozdrowienia dla Gajusa.emsa ode mnie! :smo:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.07.2004 19:51

Wszystkie pozdrowienia przekazane .... za wyjątkiem "uścisków" Dorotko :wink: (...jestem jeszcze w kraju :lol: )
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 04.07.2004 21:28

dziś 4.07. ,a ,,aktualne'' info z 30.06.,
pozdrowienia dla Gajusa
w sieci cronet są promocje między 17.00 ,a 18.00 na smesy,może skorzysta 50% taniej
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 04.07.2004 22:20

poślij gajusowi ,ze HT mobile ma w sieci Cronet Happy Hour siedemnasta-osiemnasta,korzystająć z niej moze wygrać wczasy w Dubrowniku,ma dostęp do aktualności w Chorwacji (korki,pogoda,turystyka)pod telefonem 1555,może będzie odzywał się częściej
mysia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysia » 04.07.2004 22:27

Prawdopodobnie też się wybierzemy (Hvar, Peljesac lub okolice Dubrovnika), ale dopiero pod koniec lipca. Będę śledzić informacje od Gajusa. Są one bardzo przydatne dla wielu forumowiczów. Jestem pełna podziwu (też). Facet na urlopie, pełne prawo do "relaksa na maksa", a pomyśli o ludziach i podeśle informacje...
Chciałabym wiedzieć, czy któryś z campów na Peljesacu "ma" możliwość wynajęcia przyczepy, namiotu, bungalowu i ewentualnie jakieś namiary na takowy. Może ktoś wie coś na ten temat???
Byłabym wdzięczna za adresy mail'owe (lub tel) campów (szczeg. Peljesac, Lily też bardzo mnie interesuje. Jedziemy w "szczycie" (z dziećmi) i trochę się obawiam, czy be rezerwacji znajdziemy miejsca na dwa duże namioty i pawilon.
Chętnie nawiążę kontakt z ally. Przeczytałam posty i być może pojedziemy w te same miejsca, tylko my niestety później.
Pzdr
mysia
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone