Nikt nie pytał, bo mają tą informację w dokumentach, które na czas postoju Ci zabierają
Ale faktycznie bandera nie ma znaczenia dla wysokości opłat.
Chris_M napisał(a):Na zdjęciu ciekawostka, widok mariny Kornati-Zapad w Biogradzie, w środku tygodnia.
Każdy kto ją widział w sobotę podczas wymiany załóg, raczej łatwo zauważy różnicę
Kapitańska Baba napisał(a):Chris_M napisał(a):Na zdjęciu ciekawostka, widok mariny Kornati-Zapad w Biogradzie, w środku tygodnia.
Każdy kto ją widział w sobotę podczas wymiany załóg, raczej łatwo zauważy różnicę
Wolne wózki
Chris_M napisał(a):Wolne wózki
Potwierdziło się powiedzenie, że pewne rzeczy z daleka lepiej widać niż z bliska
Ja się tak skoncentrowałem na tym, co widzę na wodzie, że na wózki w ogóle nie zwróciłem uwagi!
Chris_M napisał(a):Na zdjęciu ciekawostka, widok mariny Kornati-Zapad w Biogradzie, w środku tygodnia.
Odnoszę wrażenie, że firmy czarterowe w bardzo niewielkim stopniu odczują tę pandemię.
lew napisał(a):........ceny bojek i portów rzeczywiście nieznacznie wzrosły, ale i tak wyboru raczej nie mamy i będziemy nadal tam cumować; jak wiadomo firmy czarterowe na tym polu nie mają dużo do powiedzenia
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...