darko napisał(a):Janusz Ty głodomorze , jedziesz na wczasy a Ty tylko o jedzeniu
No cóz Darko - nie samą miłością da się życ
A morskie powietrze i morska woda powudują wilczy apetyt
darko napisał(a):Janusz Ty głodomorze , jedziesz na wczasy a Ty tylko o jedzeniu
Janusz Bajcer napisał(a):To jednak coś wiozłeś.
A wołowinę, kurczaki, wieprzowinę na obiad kupowałeś w sklepie i od podstaw- Żona lub Ty, gotowaliście na kwaterze
aney0 napisał(a):witam
Tak czytam Wasze posty i się zastanawiam, czy wystarczy nam 1400euro:
jedzenie(trochę też zabierzemy z PL), zapłata za nocleg (45euro/4 osoby/doba) zwiedzanie, atrakcje
2 osoby dorosłe/dzieci 4,7,10 lat jedziemy na 12 dni
Jest to mój pierwszy wyjazd do Chorwacji, będziemy mieszkać w Srimie, o której też jest mało informacji na forum.Nie wiecie jak wygląda sprawa z bankomatami w tym rejonie ?
FUX napisał(a):aney0 napisał(a):witam
Tak czytam Wasze posty i się zastanawiam, czy wystarczy nam 1400euro:
jedzenie(trochę też zabierzemy z PL), zapłata za nocleg (45euro/4 osoby/doba) zwiedzanie, atrakcje
2 osoby dorosłe/dzieci 4,7,10 lat jedziemy na 12 dni
Jest to mój pierwszy wyjazd do Chorwacji, będziemy mieszkać w Srimie, o której też jest mało informacji na forum.Nie wiecie jak wygląda sprawa z bankomatami w tym rejonie ?
Jeżeli nie pójdziecie nigdzie do knajpki, to starczy. Nie wiem, skąd jedziecie. dochodzi ew. winieta w Slo.
2 000 euro to już rozpasanie z drinkami w knajpkach włącznie. powyższa kwota bez noclegów tranzytowych. Dystans przejechany wlącznie ze zwiedzanie ponad 3000km. Bez zwiedzania trasa 2400km.
W programie były Plitvice i fish picnic dla 4 osób na Kornati (2 dor. + 2 dzieci).
tomson napisał(a):witam. mam takie pytanie. jestem studentem i wiadomo jakie artykuły w chorwacji beda mnie szczegolnie interesowały. prosze o zbliozona informacje o cenach alkoholu w pubach i sklepach, co najbarzdziej opłaca się kupować (wino, piwo, wódka), jakieś nazwy trunków które warto poznac i te które trzeba omijac szerokim łukiem:D. dzieki
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne