Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aktualne ceny- Podgora ,czerwiec 2009

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 01.07.2009 11:43

Piwo w Konzumie 5-9 kun 0,5 litra zalezy jakie. Karlovacko niecale 6kun i zwracaja kaucje za butelki.Kulka lodow 5kun, ale kulki 2x wieksze niz w Polsce.
mariusztr
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusztr » 01.07.2009 16:35

olo11 napisał(a):Jaka duza jest np.taka pizza jak na fotce - zdjecie nie zawsze to oddaje tzn.czy 2 dorosłe osoby pojedzą nią??

te posiłki to jest tak, że dal jednej dorosłej osoby na full albo dla 2 osób jako przekąska ;)
acha - ceny oczywiście aktualne - druga połowa czerwca
Toji
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Toji » 02.07.2009 12:30

oj nie mówcie nic o pepsi, bo to najdroższy soft drink jaki piłem w życiu , za buteleczkę 02 L w jakiejś knajpie, chyba to była Brel albo Baska Voda w 2006 r skasowali nas ok 20 PLN. Zdecydowanie wole małe klimatyczne miejscowości gdzieś na Hvarze np. Vrboska albo Basina:)
KumoterSzyszkownik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KumoterSzyszkownik » 03.07.2009 18:31

W tamtym roku w Chorwacji nie bylismy.Ale wydaje mi sie,ze dwa lata temu ceny w kunach byly bardzo,bardzo podobne.Nie poszly drastycznie do gory! :)
sam_fischer
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sam_fischer » 04.07.2009 09:52

A co Wam daje to całe bicie piany na temat cen? Doskonale wiem ,że jest drożej bo kurs taki jaki jest. Ale co z tego wynika? Nic. Skoro zdecydowałem się jechać to jadę i wiem na co się piszę.
Ile kosztuje kilogram ziemniaków? Śmieszne.
Najlepiej zabrać worek ze sobą.
Zanim zostanę zlinczowany dodam ,ze nie jestem żadnym tuzem finansowym.
REDsnake56
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) REDsnake56 » 06.07.2009 09:42

sam_fischer napisał(a):A co Wam daje to całe bicie piany na temat cen? Doskonale wiem ,że jest drożej bo kurs taki jaki jest. Ale co z tego wynika? Nic. Skoro zdecydowałem się jechać to jadę i wiem na co się piszę.
Ile kosztuje kilogram ziemniaków? Śmieszne.
Najlepiej zabrać worek ze sobą.
Zanim zostanę zlinczowany dodam ,ze nie jestem żadnym tuzem finansowym.

A ja nie rozumiem po co się tu wypowiadasz skoro Cię to nie interesuje.
Może niektórzy chcą wiedzieć (czyt. być przygotowanym) co ich czeka na miejscu.
Nie chcesz wiedzieć jakie są ceny w Chorwacji to daruj sobie ten dział.
puni
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) puni » 06.07.2009 10:58

A ja mam takie pytanie: da się to ichniejsze piwo pic czy lepiej wziąśc ze sobą zgrzewkę krajowej ulubionej marki... :?: Wychodzi drogo jak nie wiem, więc lepiej wiedziec :wink:
I jeszcze czy nie ma problemu z zakupem świeżych "frutti di mare" i ile kosztują?
daga03
Plażowicz
warzywa i owoce

Nieprzeczytany postnapisał(a) daga03 » 06.07.2009 20:47

szukam aktualnych cen warzyw i owoców , gdyby ktoś podpowiedział to będę wdzięczna.
Toji
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Toji » 07.07.2009 06:59

puni, piwko jest całkiem całkiem jak masz jeszcze zabrać zgrzewkę piwa w puszkach to ja wole nawet najgorsze chorwackie ze szkła niż te twoje konserwy :P
Pepek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pepek » 13.07.2009 14:16

A czy ktoś się orientuje jakie są ceny na Wyspie Pag,konkretnie jedziemy do Vlaśici? Jest tam gdzieś jakiś większy market?
JAKOV2004
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JAKOV2004 » 14.07.2009 19:44

ludzie, jakie jeszcze jeszcze chcecie znać ceny i w jakich miejscowościach?
cena gumy do żucia na stacji benzynowej przy wylocie ze splitu w kierunku trogiru?
:twisted:
ręce człowiekowi opadają...
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Aktualne ceny- Podgora ,czerwiec 2009 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone