daisykf napisał(a):ON 7 do 7,25 Kuny, czyli taniej niż w Polsce. Polecam płacenie karta wychodzi taniej
Cosmo napisał(a):daisykf napisał(a):ON 7 do 7,25 Kuny, czyli taniej niż w Polsce. Polecam płacenie karta wychodzi taniej
Proszę nie wprowadzaj forumowiczów w błąd. Cena ON nie od 7 do 7,25 kun tylko 7,35 a to przy nawet świetnym (kursie 1 hkn =0,50 zł.)wychodzi 3,67 zł. Taniej jak najbardziej benzyna i LPG.
Do wyjazdu jeszcze 11 dni!!!
Pozdrav
daisykf napisał(a):Cosmo napisał(a):daisykf napisał(a):ON 7 do 7,25 Kuny, czyli taniej niż w Polsce. Polecam płacenie karta wychodzi taniej
Proszę nie wprowadzaj forumowiczów w błąd. Cena ON nie od 7 do 7,25 kun tylko 7,35 a to przy nawet świetnym (kursie 1 hkn =0,50 zł.)wychodzi 3,67 zł. Taniej jak najbardziej benzyna i LPG.
Pozdrav
A ja wróciłem 7 dni temu.
Ceny zależą od stacji paliw nawet na autostradzie kupiłem ON po 7.00Kun.
Pojedziesz to zobaczysz.
Cena 7,35 za eurodiesel, normalny napęd o niebo lepszy niż w Polsce max 7,25Kun
daisykf napisał(a):Cosmo napisał(a):daisykf napisał(a):ON 7 do 7,25 Kuny, czyli taniej niż w Polsce. Polecam płacenie karta wychodzi taniej
Pozdrav
A ja wróciłem 7 dni temu.
Ceny zależą od stacji paliw nawet na autostradzie kupiłem ON po 7.00Kun.
Pojedziesz to zobaczysz.
Cena 7,35 za eurodiesel, normalny napęd o niebo lepszy niż w Polsce max 7,25Kun
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne