Wojtas2010 napisał(a):Teraz to aż się boję pytać Ale skoro powiedziało się a to trzeba i b. Czy w okolicach Spielfeld znajdę jakąś stację całodobową lub taką z automatem ? Nie chodzi mi o te przy autostradzie
Wojtas2010 napisał(a):Teraz to aż się boję pytać Ale skoro powiedziało się a to trzeba i b. Czy w okolicach Spielfeld znajdę jakąś stację całodobową lub taką z automatem ? Nie chodzi mi o te przy autostradzie
bigredone napisał(a):biagggio :
"25.07 - Slo - Neum - 2,30 (5,30)"
Tu oprócz pomyłki w nazwie kraju widzę błąd w obliczeniu - mnie wychodzi 5,08 zł.
miromir napisał(a):Witam,
jak to jest bo wg stronki
https://pl.tankbillig.in/index.php?long ... r95&switch
cena paliwa na słynnej stacji Temmel jest identyczna jak przy autostradzie.
Rok temu jak jechałem to cena była dużo niższa i wiem z forum że tak jest w praktyce.
Na stronie wg linku przy podawanej cenie z autostrady jest informacja że cena może być niedokładna.
Czy zatem cena z stacji Temmel jest wiarygodna? Może ktoś tankował i się podzieli aktualną ceną?
i jeszcze jedno czy na tej stacji automat działa tak że płacę kartą za to co zatankuje czy najpierw płacę i określam kwotę a potem tankuje?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi