SingSing74 napisał(a):Czy w Neum w pobliżu stacji benzynowej jest kantor wymiany walut?
Byłem kilka dni w Neum i w całym mieście nie widziałem jednego kantoru, jedyny punkt wymiany to poczta ale kurs gorszy niż w niektórych sklepach.
P.
piotr62 napisał(a):SingSing74 napisał(a):Czy w Neum w pobliżu stacji benzynowej jest kantor wymiany walut?
Byłem kilka dni w Neum i w całym mieście nie widziałem jednego kantoru, jedyny punkt wymiany to poczta ale kurs gorszy niż w niektórych sklepach.
P.
Jarek999 napisał(a):piotr62 napisał(a):SingSing74 napisał(a):Czy w Neum w pobliżu stacji benzynowej jest kantor wymiany walut?
P.
Zastanawiam się, czy to nie jest szukanie problemów na siłę. Tankowałem w Neum przynajmniej kilka razy, nie miałem problemu zapłacić euro, kunami, czasem był może problem kartą za LPG. Chyba nikt nie wybiera się za granicę tylko ze złotówkami, bo widziałbym wtedy potrzebę kantoru, a kilka złotych na baku różnicy w kursie... chyba, że ktoś ma tam całe wczasy, ale wtedy na pewno znajdzie bankomat.
mario mario napisał(a):Stacje w Kormend i Lenti nie są całodobowe a dla mnie to jest sprawa zasadnicza bo będe tam przejeżdżał w nocy.
arturo72 napisał(a):gralec napisał(a):A jakieś ceny realne ze stacji od kogoś kto właśnie na własne oczy widział trasie a nie takie uśrednione
Z tego co widzę,to najtaniej ON na trasie ma Chorwacja a więc ja tankuję dopiero w Cro
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi