dar37@wp.pl napisał(a):Gdzie najlepiej tankować ON na Węgrzech jadąc z Bratysławy przez Gyor i Szombathely ? Byle nie przepłacać na autostradzie.
Jaceł napisał(a):W okolicach Siofoku różnica pomiędzy autostradą, a miasteczkiem wynosiła 388 do 435 HUF za litr benzyny. Domyślam się, że za ON jest podobnie. Warto zjechać z autostrady.
dar37@wp.pl napisał(a):Jaceł napisał(a):W okolicach Siofoku różnica pomiędzy autostradą, a miasteczkiem wynosiła 388 do 435 HUF za litr benzyny. Domyślam się, że za ON jest podobnie. Warto zjechać z autostrady.
Trzeba dalej zjechać z 86 czy ta najbliższa koło ronda ma już normalne ceny ?
byq napisał(a):jak najbardziej załapałem, że koledze chodziło o Slvonaft, stąd też napisałem, że z ich benzyny tankowanej we wrocławiu jest bardzo zadowolony, natomiast chciałem podkreslić, że z tankowania na OMV byłem bardzo zadowolony, a to się często pokrywa, że LPG w danym kraju jest po prostu lepszej jakości(chodzi o stosunek propanu do butanu )
Tomasz1111 napisał(a):Tak naprawdę to nie wiem czy opłaca się gdzieś zjeżdżać z autostrady aby taniej gaz zatankować, przy autostradzie w Chorwacji ceny ok 5 - 5.05 kunek. Poza autostradą 4.90 - 4.95 kunek.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi