Idąc tym tropem, to tu, blisko zjazdu Żory jest najtańsza stacja w okolicy - Crab (paliwa Lotos).
Problemem jest tutaj tylko to, że za paliwo od 22 do 6 rano trzeba płacić z góry. Tak samo, jak na tej Moya w Świerklanach obok Netto.
Pääkäyttäjä napisał(a):Idąc tym tropem, to tu, blisko zjazdu Żory jest najtańsza stacja w okolicy - Crab (paliwa Lotos).
Problemem jest tutaj tylko to, że za paliwo od 22 do 6 rano trzeba płacić z góry. Tak samo, jak na tej Moya w Świerklanach obok Netto.
nieproszony-gosc napisał(a):Pablo z Łodzi czytaj ze zrozumieniem a następnie odpowiadaj.Nie chce mi się w nocy bujać po Grazu i szukać Tankstelle z obsługa.
Więc ponawiam pytanie o obsługę stacji bezobsługowych w nocy na trasie zjazd 226-Mureck jak się je obsługuje zapytanie 2 posty wcześniej
zablo napisał(a):
tylko godziny otwarcia tej stacji jakieś takie dziwne... (info z google maps)
pon - czw 05:0–22:00
piątek 05:30–00:00
sobota czynne całą dobę
niedziela 00:00–22:00
byq napisał(a):LPG na wyspie Hvar nie ma, benzyny jeszcze nie musiałem tankować, bo póki co LPG starcza, a Pb mam pełby zbiornik
Zatankuj w Splicie LPG do pełna, z Pb też sobie zostaw min pół zbiornika bo na Hvarze tych stacji do tankowania to mało
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi