numenius napisał(a):Proszę o informację,
czy po minięciu Grazu (A) po 22:00, ale jeszcze przed granicą słoweńską przy autostradzie znajdę czynna stację paliwową, czy trzeba zjechać z autostrady?
pabbllo_ldz napisał(a):numenius napisał(a):Proszę o informację,
czy po minięciu Grazu (A) po 22:00, ale jeszcze przed granicą słoweńską przy autostradzie znajdę czynna stację paliwową, czy trzeba zjechać z autostrady?
Na Facebook osoba mieszkająca w Austrii polecała tą stację koło Graz, tanie paliwo i czynna całodobowo. Kilka dni temu ON po 1.18. https://www.google.pl/maps/place/F.+Lei ... 15.4406042
Znalazłem stację 2km od autostrady z potwierdzoną ceną ON 1.178
michal.p78 napisał(a):Witam,
Jadę pierwszy raz do CRO Śląsk-Ostrava-Brno-Graz i objazdem autostrady w Słowenii na Mureck - Ptuj który wyczytałem tu na forum aż do Sibenika. Na Gorzyczkach doleje ON do pełna a później jak tankować, doradźcie proszę. Baborov a później Leitner w Graz czy ten następny 30 km dalej? Chyba że po zjeździe na Mureck jest jeszcze jakaś stacja?
Dziękuję za pomoc.
babiszado napisał(a):"Na Gorzyczkach doleje ON do pełna a później jak tankować, doradźcie proszę. Chyba że po zjeździe na Mureck jest jeszcze jakaś stacja?"
Moja rada jest następująca, zjedź z A1 na Mszanę, zaoszczędzisz dużo czasu i trochę pieniądzy w porównaniu z tym BP. Blisko zjazdu jest stacja Orlen albo Moya, w każdym razie bardzo przyzwoita a obok jakiś dyskont spożywczy.
Za zjazdem z autostrady na objazd MLP są chyba dwie stacje zarówno po lewej jak i prawej stronie
Pääkäyttäjä napisał(a):Moya w Gorzyczkach jest tylko dla ciężarówek.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi