Slavko1974 napisał(a):Czy stacja Temmel posiada automaty umożliwiające tankowanie ON poza godzinami pracy? Będę w tamtej okolicy między 2ą a 4ą rano a po ostatnim tankowaniu na Gralla uznałem, że jednak troszeczkę warto przyoszczędzić.
Slavko1974 napisał(a):Czy stacja Temmel posiada automaty umożliwiające tankowanie ON poza godzinami pracy? Będę w tamtej okolicy między 2ą a 4ą rano a po ostatnim tankowaniu na Gralla uznałem, że jednak troszeczkę warto przyoszczędzić.
endryu napisał(a):Slavko1974 napisał(a):Czy stacja Temmel posiada automaty umożliwiające tankowanie ON poza godzinami pracy? Będę w tamtej okolicy między 2ą a 4ą rano a po ostatnim tankowaniu na Gralla uznałem, że jednak troszeczkę warto przyoszczędzić.
Posiada automat. W jaki dzień tygodnia chcesz tam tankować?
Slavko1974 napisał(a):endryu napisał(a):Slavko1974 napisał(a):Czy stacja Temmel posiada automaty umożliwiające tankowanie ON poza godzinami pracy? Będę w tamtej okolicy między 2ą a 4ą rano a po ostatnim tankowaniu na Gralla uznałem, że jednak troszeczkę warto przyoszczędzić.
Posiada automat. W jaki dzień tygodnia chcesz tam tankować?
To będzie niedziela.
Marcinusik napisał(a):Dzisiaj jeżdżąc po Wawie i okolicach ceny na Orlen ON od 4.99 do 5.31
Jak zaczelismy planować wyjazd to ON był po 4.75
Ciekawe jak dalej będzie się rozwijać sytuacja z cenami.
60gr na litrze. Ponad 2700km nie licząc jazdy na miejscu. 6l/100km to przy 3000km daje ponad 100zł droższy wyjazd. Oczywiście te 100zł to ułamek budżetu ale zawsze mieć stówkę a nie mieć...
Sol-Wagon napisał(a):eee...przecież cały wyjazd nie da się przejechac na polskim paliwie...raczej tylko pierwszy zbiornik...
chyba, że za granicą też podrożało...
gorny napisał(a):cro 10,88 on
austria 1,3e on
BP mszana 5,66 on
ceny z 27/05
kojacek napisał(a):gorny napisał(a):BP mszana 5,66 on
ceny z 27/05
Podawanie ceny z tej stacji to trochę straszenie ludzi
Marcinusik napisał(a):gorny napisał(a):cro 10,88 on
austria 1,3e on
BP mszana 5,66 on
ceny z 27/05
Czyli w Austrii ceny jak w PL :/ W Cro najdrożej.
A przez Czechy jechałeś? Jakieś ceny widziałeś?
No nic. Zatankuje w Wawie, potem gdzieś pewnie będzie jakieś siku jeszcze przed Katowicami to jak będą w miarę normalne ceny to dotankuję przy okazji. Następnie przed wyjazdem z Austrii a dalej to już niestety trzeba będzie tankować a Cro
PWojtek napisał(a):
Ja jadąc z Warszawy ostatnie tankowanie robię tutaj https://www.google.co.uk/maps/search/orlen/@49.9798403,18.5065687,14.25z, potem śniadanie i za potrzebą na MOP Gorzyczki i jazda do MD w Brnie na wczesny obiadek
stacja którą podałem jest co najmniej 20 groszy tańsza na litrze niż na ostatnim MOP-ie autostradowym i zjazd do niej i powrót nie zajmuje więcej niż 5 minut.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi