amatus1 napisał(a):W tym roku planuje jazdę przez Budapeszt ale jak wyjdzie to zobaczymy, nawet nie wiem jak u nich z cenami Pb?
Nie ma się czego bać, paliwo dostarcza Orlen lub Lotos, tylko marża niska Oprócz tego co kwartał paliwo sprawdzane prze niezależne laboratorium.amatus1 napisał(a):Ja na auchanach nie tankuje, nigdy nie próbowałem chodź cena kusi i może kiedyś przy okazji.
dids76 napisał(a):Nie ma się czego bać, paliwo dostarcza Orlen lub Lotos, tylko marża niska Oprócz tego co kwartał paliwo sprawdzane prze niezależne laboratorium.amatus1 napisał(a):Ja na auchanach nie tankuje, nigdy nie próbowałem chodź cena kusi i może kiedyś przy okazji.
Pääkäyttäjä napisał(a):dids76 napisał(a):Nie ma się czego bać, paliwo dostarcza Orlen lub Lotos, tylko marża niska Oprócz tego co kwartał paliwo sprawdzane prze niezależne laboratorium.amatus1 napisał(a):Ja na auchanach nie tankuje, nigdy nie próbowałem chodź cena kusi i może kiedyś przy okazji.
Czy tam przypadkiem nie ma więcej bio dodatków w paliwie...? Na Auchan akurat paliwo dostarcza BP. A Ci zaś mają paliwo z Orlenu. Końcowa specyfikacja zależy od zamówienia
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi