marecky81 napisał(a):Św. Roch.
buter napisał(a):I znowu trafiłem na ciężki temat z paliwem. Za tunelem sv rock tankowałem na Tiffonie - tylko dystrybutor 1 i 2 oznaczony TIR miał cenę 1,34 euro. Reszta dystrybutorów miała 1,90 za litr premium diesla. Człowiek zmęczony trasą może się naciąć.
wielbiciel napisał(a):buter napisał(a):I znowu trafiłem na ciężki temat z paliwem. Za tunelem sv rock tankowałem na Tiffonie - tylko dystrybutor 1 i 2 oznaczony TIR miał cenę 1,34 euro. Reszta dystrybutorów miała 1,90 za litr premium diesla. Człowiek zmęczony trasą może się naciąć.
Tak samo jest na INA Gorican (przejście gr.) na wjeździe tylko drogie paliwa (premium) a na wyjeździe cena normalna.
Ja teraz już wiem, że trzeba objechać budynek stacji na te dystrybutory z tańszym paliwem (kier. powrotny).
DominikI napisał(a):Czy ceny eurodiesel nadal regulowane w CRO i paliwo kosztuje 1,36?
Rudiok napisał(a):DominikI napisał(a):Czy ceny eurodiesel nadal regulowane w CRO i paliwo kosztuje 1,36?
Tak. Kolejki na wyjeździe na ostatniej stacji przed granicą były ogromne
leswac napisał(a):tak mi się ludziska wydaje że znów robią z nas wała.......obniżka 0,30 groszy na litrze i od razu podwyżka aby wyjśc na swoje przed wporwadzoną pseudo letnią promocją........a ludzi mają za debili
piekara114 napisał(a):Życzę Ci, abyś spokojnie pojechał i wypoczął. A za rok...ja wychodzę z założenia, że wolę skromniej, bez knajp, z własnymi ziemniakami, ale pojechać i odpocząć.