anakin napisał(a):Wrócicie to tematu wątku?
Oczywiście!
Jakie prognozy na od 18.07? Jakies 'przecieki', czy reglamentowane ceny paliw w HR w góre, czy w dół?
empire13 napisał(a):kokoliew napisał(a):Witam
Czy ktoś zna ceny PB95 W Chorwacji Słoveni. Czy moze u Węgrów sie opłaca zatankować ?
Cały wątek jest o tym. Nic tylko czytać. Wystarczy kilka ostatnich stron
kokoliew napisał(a):empire13 napisał(a):kokoliew napisał(a):Witam
Czy ktoś zna ceny PB95 W Chorwacji Słoveni. Czy moze u Węgrów sie opłaca zatankować ?
Cały wątek jest o tym. Nic tylko czytać. Wystarczy kilka ostatnich stron
Dzięki wielkie
Potrafisz doradzić
Dobra energia to podstawa
michal.p78 napisał(a):Z moich dzisiejszych informacji od kolegi który 11.08 wrócił do PL to najtaniej jest na Słowenii poniżej 1,8 euro, Chorwacja porównywalna, najdrożej w Austrii.
W piątek w nocy będę jechać to przed granicą z Czechami zatankuje, jeszcze nie wiem gdzie, dam znać jak ceny.
Farstone napisał(a):michal.p78 napisał(a):Z moich dzisiejszych informacji od kolegi który 11.08 wrócił do PL to najtaniej jest na Słowenii poniżej 1,8 euro, Chorwacja porównywalna, najdrożej w Austrii.
W piątek w nocy będę jechać to przed granicą z Czechami zatankuje, jeszcze nie wiem gdzie, dam znać jak ceny.
Potwierdzam - 10.07 tankowałem w Mariborze 95 za 1,732 €.
DRZEW6 napisał(a):A ja mam takie pytanie.Czy na wszystkich stacjach orlenu są takie same ceny ,czy w Międzylesiu spodziewać się wyższej ceny niż np. w Kłodzku?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi