sito_zabrze napisał(a):A tymczasem gazik poniżej 3.30
marekkowalak napisał(a):sito_zabrze napisał(a):A tymczasem gazik poniżej 3.30
Gdzie tak tanio?
Bo u nas, pod samym nosem Obajtka, nadal po 3,69
el_guapo napisał(a):
Rzucają ochłap, a Wy się cieszycie?
Paliwo w SLO (diesel) 1,668E przy dzisiejszym kursie to: 7,84zł/l "bez łaski", a przypomnę że oni mają 22%VAT, a nie jak my, którzy dostali "łaskawie" obniżkę VATu.
Slavko1974 napisał(a):el_guapo napisał(a):
Paliwo w SLO (diesel) 1,668E przy dzisiejszym kursie to: 7,84zł/l "bez łaski", a przypomnę że oni mają 22%VAT, a nie jak my, którzy dostali "łaskawie" obniżkę VATu.
Daj namiar na tą stację, na której znalazłeś tą cenę bo ja trafiłem najniżej na 1,848 euro/l. Może jest na mojej trasie
moominko napisał(a):Slavko1974 napisał(a):el_guapo napisał(a):
Daj namiar na tą stację, na której znalazłeś tą cenę bo ja trafiłem najniżej na 1,848 euro/l. Może jest na mojej trasie
Słowenia reguluje ceny. Jeszcze do niedawna było taniej, teraz ostatnio podnieśli. Aktualnie chyba bardziej opłaca się w Chorwacji tankować (też ustalają maksymalne ceny)
Chris_M napisał(a):Ale mnie chodzi o datę ostatniej aktualizacji, bo tej nie widzę, chociaż jerro napisał, że "Pod cenami znajduje się data ostatniej aktualizacji"!
Widzę na stacjach BP cenę 7,53 zł za E95 i teraz nie wiem czy ona jest aktualna, czy nie, bo nie ma daty aktualizacji, a w mojej okolicy E95 dzisiaj jest po 7,95.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi