slr napisał(a): a później decyzja czy znowu Letenye czy Gorican.
slr napisał(a):marekkowalak napisał(a):slr napisał(a): a później decyzja czy znowu Letenye czy Gorican.
A to nie to samo?
?? Jedno jest na Węgrzech drugie jest w Chorwacji oddalone od siebie 5,5 km ale dwa różne kraje różne ceny paliw.
mmar napisał(a):Witam
Właśnie tankowałem na Węgrzech, Mosonmagyarvar, diesel dl obcokrajowców 829 forintów za litr. Z mojej trasy najbardziej opłacało się tankować na Słowenii 1,66 euro. Pozdrawiam i szerokiej drogi.
slr napisał(a):mmar napisał(a):Witam
Właśnie tankowałem na Węgrzech, Mosonmagyarvar, diesel dl obcokrajowców 829 forintów za litr. Z mojej trasy najbardziej opłacało się tankować na Słowenii 1,66 euro. Pozdrawiam i szerokiej drogi.
Czyli po dzisiejszym kursie via Revolut:
- Węgry ON ~ 9,84 zł
- Chorwacja ON (po zmianie od wtorku) ~ 9,95 zł
ehhh :/
amatus1 napisał(a):Ceny niestety robią się kosmiczne, trzeba do kosztów dojazdu w stosunku do roku poprzedniego doliczyć spokojnie +30%.
mmar napisał(a):Witam
slr napisał(a):Dolga Vas.... niby wyjaśnione co i jak z przejazdem ale pozostaje to ale dlatego w ogóle plan na jazdę przez Gorican by ominąć Słowenie w ogóle. No nic poczeka się do wtorku i relacji z cenami a później decyzja czy znowu Letenye czy Gorican.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi