napisał(a) migchel » 11.06.2022 23:17
Borsuczi napisał(a):Nie mam dla was dobrych informacji, o 1 w nocy zawitałem do Masonmagyarovar w której są trzy stacje Oranges Oil, wszystkie trzy były wyłączone z użytku a na podjazdach do dystrybutorów stały pachołki. Być może tylko w nocy są zamknięte, trochę to dziwne bo stacje są oddalone od autostrady o około 7km. W tej samej miejscowości na stacji OMV cena ON wynosiła 770ft dla wszystkich nie posiadających dowodu rejestracyjnego pojazdu zarejestrowanego w HU. Pokazałem Orbanowi „F.U.C.K’a” i poleciałem w kierunku Letenye. Na każdym pylonie stacji ceny wyświetlone są albo 479.90 albo 480,00ft. Natomiast na dystrybutorach są naklejone kartki z informacją jaka cena jest dla kogo.
Ceny paliw w drodze z przejscia Boboszów na dolnym śląsku :
Czechy : 45,90 CZK
Słowacja : 1,869€
Węgry : 770ft - cena rynkowa dla nie-madziarów
Chorwacja : 13,08HRK ( Gorican stacja INA )
14,57HRK ( Diesel Plus )
Potwierdzam, wczoraj tj sobota do południa godz ok11 stacja nieczynna, maszyna do banknotów wyłączona, postawione pachołki, dodatkowo stacja w kilku miejscach obklejona informacjami iż tankowanie za 480f przysługuje tylko Węgrom. Więc niestety nie udało się zatankować i chyba już wyczaili co i jak i będzie to zablokowane.
Wszystkie stacje od gorican do breli za bp cena za 13,5 kun.
Drogi pustre zero korków mimo że sobota i godziny przed i popołudniowe.