pietr_ek napisał(a):W nawiązaniu do tego posta post2260944.html?sid=9ed56227748a47f499fe3024bad8be26#p2260944 , zatankowałem wczoraj do pełna na Węgrzech na stacji MOL Zalakomár (MOP autostrady M7). Na dystrybutorze wisiała kartka z informacją, że wyświetlona na nim cena dotyczy Węgrów. Nie było limitów tankowania. Diesel Plus był w cenie 725,90 Ft/l.
pietr_ek napisał(a):Tego niestety nie mogę potwierdzić, bo nie zwróciłem szczególnej uwagi na te szczegóły. Musiałem zatankować i jechać szybko dalej, więc nie miałem wyboru. Kartkę na dystrybutorze widziała tylko moja żona, więc mogła źle zapamiętać jej treść. Na pewno dotyczyła powiadomienia odnośnie innej ceny dla obcokrajowców albo Węgrów. Z kolei mi się wydaje, że na wyświetlaczu mogłem widzieć cenę zaczynającą się od 7...
Nie mniej jednak, finalnie na rachunku figuruje wyższa cena i taką zapłaciłem.
wikol napisał(a):@sito naczelny sknero forum, pewnie byś 20x obejrzał ten dystrybutor..
robertpi napisał(a):A ten pośpiech bo zamykali stację?
Szkoda bo 10 sekund więcej spędzone przed dystrybutorem rozwiązałoby te kilka stron dywagacji na temat "jak oni to zrobią". No i nie wiemy za ile jest PB95/98.
Może ktoś następny to opisze. Ja dopiero za 3 tygodnie.
RP
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi