Aktualne ceny paliwa!!!
https://www.hak.hr/info/cijene-goriva/
anakin napisał(a):Da się przejechać Węgry bez tankowania, więc wystarczy, że ludzie się zorganizują i będziemy mieli do czynienia z modelowym strzałem w stopę, jeśli chodzi o "bratanków".
Ja osobiście bym tak zrobił, jeżeli nawet miałbym stracić.
Ot, po prostu dla zasady.
dids76 napisał(a):valverde20 napisał(a):No i gdzie są Ci wszyscy "ciekawe jak to zrobią", "to nie jest możliwe" z poprzednich stron wątku?
Dalej się nad tym zastanawiam, b jedno to wprowadzić przepis a drugie to wprowadzić go w życie Spytam naszych informatyków czy można ustawić w systemie dwie ceny na ten sam produkt
anakin napisał(a):Da się przejechać Węgry bez tankowania, więc wystarczy, że ludzie się zorganizują i będziemy mieli do czynienia z modelowym strzałem w stopę, jeśli chodzi o "bratanków".
dids76 napisał(a):anakin napisał(a):Da się przejechać Węgry bez tankowania, więc wystarczy, że ludzie się zorganizują i będziemy mieli do czynienia z modelowym strzałem w stopę, jeśli chodzi o "bratanków".
I dokładnie tak zrobię. Chciałem w tym roku pierwszy raz jechać przez Letenye ale pojadę po staremu przez Lendavę z tankowaniem w Dolga Vas.
Chris_M napisał(a):Nie rozumiem Waszego oburzenia. Do tej pory benzyna na Węgrzech była dotowana z budżetu i dzięki temu była najtańsza w Europie, co wykorzystywali wszyscy przejeżdżający przez ten kraj.
Węgrzy w końcu doszli do wniosku, że nie będą dłużej dotować obywateli innych państw i ceny dla cudzoziemców wyrównali do cen obowiązujących w innych krajach UE.
Czy to jest powód aby ich potępiać?
Dlaczego nie potępiacie rządów Niemiec czy Austrii za to, że u nich benzyna kosztuje powyżej 2 EUR?
Chris_M napisał(a):Nie rozumiem Waszego oburzenia. Do tej pory benzyna na Węgrzech była dotowana z budżetu i dzięki temu była najtańsza w Europie, co wykorzystywali wszyscy przejeżdżający przez ten kraj.
Węgrzy w końcu doszli do wniosku, że nie będą dłużej dotować obywateli innych państw i ceny dla cudzoziemców wyrównali do cen obowiązujących w innych krajach UE.
Czy to jest powód aby ich potępiać?
Dlaczego nie potępiacie rządów Niemiec czy Austrii za to, że u nich benzyna kosztuje powyżej 2 EUR?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi