pääkäyttäjä napisał(a):Mnie w Rybniku udało się Phedrę benzyną zatankować za 4.99 za litr (Phedra ma osiemdziesięciolitrowy zbiornik). Po wakacjach ją zagazuję...
Auchan Racibórz benzyna za 4,90 ON za 4,83
Jutro popytam czy pójdzie jeszcze nadół
dids76 napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):Mnie w Rybniku udało się Phedrę benzyną zatankować za 4.99 za litr (Phedra ma osiemdziesięciolitrowy zbiornik). Po wakacjach ją zagazuję...
wielbiciel napisał(a):dids76 napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):Mnie w Rybniku udało się Phedrę benzyną zatankować za 4.99 za litr (Phedra ma osiemdziesięciolitrowy zbiornik). Po wakacjach ją zagazuję...
A oni tam sprzedają na litry czy na 1/4 galona
dids76 napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):Mnie w Rybniku udało się Phedrę benzyną zatankować za 4.99 za litr (Phedra ma osiemdziesięciolitrowy zbiornik). Po wakacjach ją zagazuję...
pääkäyttäjä napisał(a):
A, kluczowe pytanie - turbognojówka to biodiesel? Bo zielona to wsio ryba
dids76 napisał(a):Zwykły ON dostarczany najczęściej przez ORLEN. Nasze firmowe Octavie 2.0 TDI cały czas na tym jeżdżą i nie ma problemu.
Moje auta bardzo rzadko widzą inne paliwo niż z Auchan, no ale ja zawsze benzyna
pääkäyttäjä napisał(a):dids76 napisał(a):Zwykły ON dostarczany najczęściej przez ORLEN. Nasze firmowe Octavie 2.0 TDI cały czas na tym jeżdżą i nie ma problemu.
Moje auta bardzo rzadko widzą inne paliwo niż z Auchan, no ale ja zawsze benzyna
No spoko, muszę jeszcze wyliczyć, czy opłaca mi się robić 42 km do Raciborza po paliwo
dids76 napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):dids76 napisał(a):Zwykły ON dostarczany najczęściej przez ORLEN. Nasze firmowe Octavie 2.0 TDI cały czas na tym jeżdżą i nie ma problemu.
No spoko, muszę jeszcze wyliczyć, czy opłaca mi się robić 42 km do Raciborza po paliwo
Chyba nie, dzisiaj na Carrefur w Rybniku Pb95- 4,99 a ON - 4,88
dids76 napisał(a):Dzisiaj "krajoznawczo" przejechałem się przez Karvinę żeby sprawdzić ceny w Czechach poza autostradą
Na stacji nołnejm
Pb95 - 31.90kč
ON - 30.90kč
Na stacji "Benzina"
Pb95 - 33.10kč
ON - 31.90kč
W Polsce na stacjach przy S52 od Cieszyna po Bielsko Białą ON - 5.12zł Pb95 - 5.19zł
sito_zabrze napisał(a):dids76 napisał(a):Dzisiaj "krajoznawczo" przejechałem się przez Karvinę żeby sprawdzić ceny w Czechach poza autostradą
Na stacji nołnejm
Pb95 - 31.90kč
ON - 30.90kč
Na stacji "Benzina"
Pb95 - 33.10kč
ON - 31.90kč
W Polsce na stacjach przy S52 od Cieszyna po Bielsko Białą ON - 5.12zł Pb95 - 5.19zł
dids nie zapomniało Ci sie o czymś ?
Ogólnie ceny w tym roku są spoko. Oczywiście chciałbym niższych
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi