Daniellos76 napisał(a):Witam ,mam pytanie o aktualną cenę Diesla na BP w koło Mszanej (słyszałem że dość drogo). Gdzieś koło granicy będę musiał się tankować - lepiej po polskiej stronie pomimo wyższych cen przy autostradzie czy już po czeskiej? Jeśli po czeskiej to na jakiej stacji?
Dick45 napisał(a):Witam
zawsze tankowałem na samoobsługowej stacji w Słowenii w drodze do Ormoż ale teraz za względu na nowe auto muszę jeszcze kupować nieszczęsne adblue nie wiesz czy mozna ten wynalazek tam dostać bez problemu?
pääkäyttäjä napisał(a):cadd napisał(a):Ceny sprzed tygodnia:
Ormoż (Słowenia) stacja OMV: 1.243 EUR
Bad Rakdersburg (Austria): 1,26 EUR
Makarska (Chorwacja), stacja INA: 9,56 HRK
wyspa HVAR, stacja INA: 9,98 HRK
Doprecyzuj, jakiego paliwa dotycyz cena - ropy, hamburgera a może wiśniówki?
endryu napisał(a):artury napisał(a):Czy moglby mi ktos wskazac stacje paliw, najlepiej jak najblizej granicy ze Slowenia, gdzie w normalnej cenie zatankuje 95? Z gory dzieki za pomoc.
Od jakiego kraju najbliżej Słowenii? Jakiego przejścia granicznego?
endryu napisał(a):artury napisał(a):Czy moglby mi ktos wskazac stacje paliw, najlepiej jak najblizej granicy ze Slowenia, gdzie w normalnej cenie zatankuje 95? Z gory dzieki za pomoc.
artury napisał(a):endryu napisał(a):artury napisał(a):Czy moglby mi ktos wskazac stacje paliw, najlepiej jak najblizej granicy ze Slowenia, gdzie w normalnej cenie zatankuje 95? Z gory dzieki za pomoc.
Zapomnialem dodac, w strone Chorwacji.
artury napisał(a):endryu napisał(a):artury napisał(a):Czy moglby mi ktos wskazac stacje paliw, najlepiej jak najblizej granicy ze Slowenia, gdzie w normalnej cenie zatankuje 95? Z gory dzieki za pomoc.
Zapomnialem dodac, w strone Chorwacji.
Kubson91 napisał(a):Tankstelle Temmel
B69, 8471 Spielfeld, Austria
+43 3453 20546
https://maps.app.goo.gl/6jJdQzwbARePkfza8
Stacja 24h
Diesel 1.145
Pb 95 1.225
Diesel premium 1.209
biagggio napisał(a):Hej! Ktoś mi powie ile kosztuje ON w Słowenii? Pytam, bo nie wiem czy tankować jeszcze w AUT czy można po noclegu gdzieś w SLO na wsi?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi