gusia-s napisał(a):...dziś jest zimna jutro ciepła a za 2 dni znów zimna.
Albo odwrotnie
gusia-s napisał(a):A co ty porównujesz? teraz jest czerwiec i to, że jest ciepła teraz nie znaczy wcale, że będzie tak samo ciepła albo jeszcze cieplejsza w sierpniu. Czasem jest tak, że dziś jest zimna jutro ciepła a za 2 dni znów zimna.prezesxxll napisał(a):W tym roku widzę że woda cieplejsza , rok temu w sierpniu , była rześka jak to forumowiczę piszą:D
krutom napisał(a):magdach7 napisał(a):rybson77 napisał(a):Dzisiaj Pag od 14(wtedy przyjechalismy) 32 stopnie, woda wedlug mnie i szwagra bardzo dobra, zony mowily ze zimna jak to baby..
bo to kwestia ilości alkoholu we krwi
Znaczy, że alkohol ochładza wodę
marosmaro napisał(a):krutom napisał(a):magdach7 napisał(a):rybson77 napisał(a):Dzisiaj Pag od 14(wtedy przyjechalismy) 32 stopnie, woda wedlug mnie i szwagra bardzo dobra, zony mowily ze zimna jak to baby..
bo to kwestia ilości alkoholu we krwi
Znaczy, że alkohol ochładza wodę
Chłopaki nie róbcie jaj. Nie pijcie tyle bo całkiem wystygnie.
gusia-s napisał(a):A co ty porównujesz? teraz jest czerwiec i to, że jest ciepła teraz nie znaczy wcale, że będzie tak samo ciepła albo jeszcze cieplejsza w sierpniu. Czasem jest tak, że dziś jest zimna jutro ciepła a za 2 dni znów zimna.prezesxxll napisał(a):W tym roku widzę że woda cieplejsza , rok temu w sierpniu , była rześka jak to forumowiczę piszą:D
prezesxxll napisał(a):gusia-s napisał(a):A co ty porównujesz? teraz jest czerwiec i to, że jest ciepła teraz nie znaczy wcale, że będzie tak samo ciepła albo jeszcze cieplejsza w sierpniu. Czasem jest tak, że dziś jest zimna jutro ciepła a za 2 dni znów zimna.prezesxxll napisał(a):W tym roku widzę że woda cieplejsza , rok temu w sierpniu , była rześka jak to forumowiczę piszą:D
Fakt porównianie nie do końca trafione. Rozpieścił mnie wyjazd w lipcu dwa lata temu, gdzie przez cały tydzień był rosołek:)