Rogoźnica - zatoka 40-50m od brzegu 22 stopnie między 12 a 14 godziną ( mamy własny termometr)
pozdrav
elka505 napisał(a):Hmmmm...nie po to jadę 1800 km,żeby wchodzić do wody o temperaturze zimnej wody z kranu. Jadę tyle kilometrów po to,żeby nie czuć przy kąpieli dyskomfortu, ani tym bardziej nie po to,żeby nie kąpać się wogóle. Jeśli idziesz na plażę, gdzie jest ręcznik przy ręczniku a a wodzie są dwie osoby , które po chwili wychodzą, a Twoje dziecko krzyczy,że nie wejdzie do wody bo strasznie zimna, to to nie są warunki, których spodziewasz się 1800 km od domu.
jackuc napisał(a):grzesiek-swidnica napisał(a):W Tucepi temperatura wody 26-27 stopni
???? No nie żartuj proszę
grzesiek-swidnica napisał(a):jackuc napisał(a):grzesiek-swidnica napisał(a):W Tucepi temperatura wody 26-27 stopni
Nie żartuję, mierzylismy kilka razy.
anchmu napisał(a):grzesiek-swidnica napisał(a):jackuc napisał(a):grzesiek-swidnica napisał(a):W Tucepi temperatura wody 26-27 stopni
Nie żartuję, mierzylismy kilka razy.
Jutro wyjeżdżam i właśnie wybrałem Tucepi.
Cieszę się z takich wiadomości.
Miałbym duuuużo pytań do Ciebie ale nie mogę wysłać PW. (chyba mam mały staż)
Jakbyś miał czas i chęć to odezwij się na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
te kiero napisał(a):Po deszczowym i wietrznym dniu woda w okolicy Istarskiego Kamjenaka wyraźnie chłodniejsza, ale do Bałtyku daleko