alechandro napisał(a):Leje jak diabli a prognozy fatalne...
Nistetety wyjazd do co to coraz większą loteria w zeszłym roku byłem w lipcu i pogoda była nieciekawa w tym roku trafiłem bo byłem na przełomie czerwca i lipca.Niestety teraz sytuacja jest odwrotna w Polsce cały sierpień lampa i opadów na razie nie zapowiadają a woda w Bałtyku ok 20st.ramota napisał(a):No niestety, ja też jestem załamana ;/ Jechac 1400km po to by siedzieć w pokoju, a na zewnątrz żadnych zmian świadczących o poprawie pogody;/ Przyjechaliśmy w sobotę, a od niedzieli leje ;'/ POniedziałek - wizyta w Dubrowniku.. z nadzieją na poprawę pogody i niestety............zwinęliśmy manatki jak szybko się dało, a Dubrownik pozostawił po sobie niesmak w niepogodzie ;/ Od wczoraj wydawało się że idzie zmiana ku lepszemu w Orebicu.. ale niestety to tylko wrażenie... Leje, leje i leje....;/
Andrzej3777 napisał(a):Nistetety wyjazd do co to coraz większą loteria w zeszłym roku byłem w lipcu i pogoda była nieciekawa w tym roku trafiłem bo byłem na przełomie czerwca i lipca.Niestety teraz sytuacja jest odwrotna w Polsce cały sierpień lampa i opadów na razie nie zapowiadają a woda w Bałtyku ok 20st.ramota napisał(a):No niestety, ja też jestem załamana ;/ Jechac 1400km po to by siedzieć w pokoju, a na zewnątrz żadnych zmian świadczących o poprawie pogody;/ Przyjechaliśmy w sobotę, a od niedzieli leje ;'/ POniedziałek - wizyta w Dubrowniku.. z nadzieją na poprawę pogody i niestety............zwinęliśmy manatki jak szybko się dało, a Dubrownik pozostawił po sobie niesmak w niepogodzie ;/ Od wczoraj wydawało się że idzie zmiana ku lepszemu w Orebicu.. ale niestety to tylko wrażenie... Leje, leje i leje....;/
Bałtyk zdecydowanie przegrywa z Adriatyku tu nie ma żadnego porównania ale fakt że dziś Kołobrzeg i okolice od 10 do 14 st ale pozostałe Gdynia Międzyzdroje itp ok 20 st co nie zmienia faktu że nigdy nie będzie tak czysta i ciepła jak w jadranie.rochu69 napisał(a):Woda w Bałtyku ma dzisiaj 14 stopni i jest zakaz kąpieli ,gdyż grozi szokiem termicznym ,info. z tvn 24 ogodz.12.45 , więc nie piszcie informacji że ma 20 st.
rochu69 napisał(a):Woda w Bałtyku ma dzisiaj 14 stopni i jest zakaz kąpieli ,gdyż grozi szokiem termicznym ,info. z tvn 24 ogodz.12.45 , więc nie piszcie informacji że ma 20 st.
rochu69 napisał(a):Woda w Bałtyku ma dzisiaj 14 stopni i jest zakaz kąpieli ,gdyż grozi szokiem termicznym ,info. z tvn 24 ogodz.12.45 , więc nie piszcie informacji że ma 20 st.
wos71 napisał(a):Wątek jest o Adriatyku,to czy "aktualna" temp.(23-25) utrzyma się jeszcze przez miesiąc(na podstawie doświadczeń cromaniaków)?