Tak przez przypadek zaczęłam sobie czytać ten wątek, ale od 1 strony - jak to dokładnie rok temu większość bała się o pogodę w czerwcu niektórzy nawet przełożyli wyjazd bo prognozy były koszmarne, doczytałam sobie posty do 15.06 - 19.06. 2013 - a tam info,że w Cro jest PATELNIA!!!!!( info od będących już na wakacjach)
Będzie dobrze (my jedziemy 19.06) - dla nas - ludzi północy będzie pewnie nawet za ciepło - a tak dla ciekawostki - powiem Wam, że kilka ostatnich dni wchodzę sobie na kamerkę z Podgory i kamerkę z Łeby (Łeba plaża agados)i wiecie co mnie dziwi - w naszej Łebie no niby słońce świeci, pogoda ładna, pi..... tzn. wieje jak to przeważnie nad Bałtykiem, fale spore, temp. wody w granicach 12 - 13 stopni i sporo ludzi leżących i opalających się, dużo spacerujących i dużo toplających się w wodzie (po kolana bo po kolana, ale w wodzie), wchodzę na kamerkę z podgory - temp. 25 - 26 stopni, słońce z nieba, wiatr ledwo co - fale malusie - tzn takie co to nad Bałtykiem prawie się nie zdarzają temp. wody 18 - 19 ) i pustki, puste plaże, ludzi jak na lekarstwo