Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):kasiaa2604 napisał(a):... moi rodzice za 3 dni wyjeżdżają i tak z CIEKAWOŚCI pytam. Pytanie brzmiało jaka jest TERAZ temp? A nie jaka będzie w sierpniu... Ale "znawcy" i "najmądrzejsi" mają jak zwykle najwięcej do powiedzenia. Tyle wszyscy mają do powiedzenia a nikt nie potrafi odp na moje pytanie. Przykre, że nawet w takim miejscu ludzie wychodzą w założenia "byle się do kogoś dowalić". Załosne.
Bez urazy, ale na kilkanaście stron tego tematu (a i w licznych podobnych tematach ) link do strony z temp. wody (strona DHMZ czyli krajowego zakładu meteo, gdzie dane z całego wybrzeża i ogólnie kraju uzupełniane są co godzinę) padał co najmniej kilka razy... Wystarczyło zadać sobie minimum trudu, by przeczytać coś więcej niż tylko ostatni post....A już fakt możliwości "wygooglowania" pożądanych danych w ciągu max. 2 minut pominę.....
Mnie żałosne wydaje się, że mimo iż ja i inni forumowicze setki razy wrzucamy przydatne linki, ciągle padają te same pytania.
A mnie się wydaje, że od tego także jest forum, nie mówiąc o tym, że na tyle użytkowników, znajdzie się osoba życzliwa i grzecznie odpowie na zadane pytanie. Ja nie rozumiem skąd tyle jadu, jeżeli komuś się nie chce odpowiadać, niech tego nie robi, ja pytanie skierowalam do ogółu, a nie do kogos konkretnie, nie mówiąc o tym, że nikogo nie prosiłam by "wylewał" swoją głupotę w postaci żałosnych odpowiedzi. Poza tym jestem tu jedną z wielu, znikąd nie wzięło się 15 stron tematu, w związku z tym wniosek jest taki, że nie każdy ma czas na to, aby siedzieć i dokladnie wertować każdą stronę, skoro ma możliwość zadania konkretnego pytania. Jeżeli tak moje pytanie kogoś "zbulwersowało" (pomijając to, że takich pytań tu jest od cholery), to przykro mi bardzo, ja przepraszać nie będę... proponuję w związku z tym zamknąć forum, przecież wszystko można równie dobrze wygooglować.