Od wczoraj jesteśmy w Supetarze.
Dzisiaj pierwsza kąpiel i powiem Wam, że woda jest wyborna.
Nie mam czym zmierzyć temp. ale wchodzi się z marszu i jest naprawdę cieplutka
Cayman82 napisał(a):Dzisiaj po tygodniu bezchmurnego niemal nieba koło Biogradu dotarliśmy do Omiśa. I trochę słabo to wygląda. Upał ale słońce schowane. Na wtorek zapowiadane ulewy przez cały dzień.
Macie szczęście bo przez ostatnie 3 tyg była raczej rześka, w zeszłą środę dopiero było czuć różnicę na plus.bigum napisał(a):Od wczoraj jesteśmy w Supetarze.
Dzisiaj pierwsza kąpiel i powiem Wam, że woda jest wyborna.
Nie mam czym zmierzyć temp. ale wchodzi się z marszu i jest naprawdę cieplutka
Cayman82 napisał(a):Dzisiaj po tygodniu bezchmurnego niemal nieba koło Biogradu dotarliśmy do Omiśa. I trochę słabo to wygląda. Upał ale słońce schowane. Na wtorek zapowiadane ulewy przez cały dzień.
Nie wiem skąd lew bierze te temperatury skoro inni też piszą z różnych zakątków, że woda jest chłodna jak nigdy. Ja byłam na Braču od 14.07 i w różnych miejscach woda była raczej rześka, nie dałam rady wchodzić ot tak z marszu a po kilku minutach snurkingu miałam po prostu gęsią skórkę. Dopiero 29.07 czuć było, że jest cieplejsza. Powiało i znów wystygła. Tak chłodnej wody to nie miałam jeszcze w Cro.Garo&Justa napisał(a):Coś alechandro jesteś już znużony Cro... Trogir od Sutivanu to rzut beretem a jako pisze lew, 26,8 C
gusia-s napisał(a):Nie wiem skąd lew bierze te temperatury skoro inni też piszą z różnych zakątków, że woda jest chłodna jak nigdy.Garo&Justa napisał(a):Coś alechandro jesteś już znużony Cro... Trogir od Sutivanu to rzut beretem a jako pisze lew, 26,8 C