Czy to są offtopiki, nie wiem. Ale może dobrze byłoby założyć temat:
Jak należy spędzać urlop w Chorwacji i co należy robić przy danej temperaturze powietrza/wody.
WojtekKRK napisał(a):alechandro napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Problemów chyba w życiu prawdziwych nie masz a Polaczkowi zawsze coś będzie nie pasowało inny się będzie cieszył korzystał nawet w deszczu się wykąpie
A po co się jedzie do Chorwacji ? Głównie ze względu na ciepłą wodę i dobrą pogodę bo tego oczekuje się po tym kraju. Mnie akurat zimna woda tam nie pasuje i gdyby nie to, że muszę zapłacić z góry za cały pobyt to zawinąłbym dupę i pojechał nawet kilka setek km dalej ( kiedyś tak zrobiłem ). Nie wiem ile razy byłeś w Chorwacji, przypuszczam, że wielu z nas nie doskakujesz więc nie rżnij cwaniaka...
Zaczyna się wróżenie ...... ile razy byłeś ja 10 a ja 15 to jestem lepszy , wiem więcej ... ITD głupiś jest i tyle kolego a widzę że moja wypowiedź spowodowała u Ciebie ból D PS: Byłem wiele razy i nigdy nie było tak żeby się nie dało wejść ale zapłacone to muszę mieć wszystko super bo ja Pan z Polski a jedź na All Egipt lub Malediwy będzie ciepła woda i słońce ale nie za 50 E za AP
alechandro napisał(a):Niezłe rzeczy tutaj wygrzebałeś
A taki gieroj z niego
Temperatura wody jaką podałeś jest wyższa aniżeli wynika to z mapki, którą się zawsze posługuję
Habanero napisał(a):Jest ideales. Siedzimy na małej Zarace, pogoda i woda super. Nie ma cierpienia i ponad 30 stopni, niebo lekko zachmurzone ale słońce i tak mocno przygrzewa. Woda idealna do pływania. Na Hvarze od 5 dni jest dla nas pogodowo zaj...ście i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni.